Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Madwe

    nagyúr

    válasz Pro Koryak #3531 üzenetére

    "Az oled nincs maxra kihegyezve(igencsak szopacs lenne az üzemideje), mint egy forma1-es autó." mármint miben, fényerőben? amit a tavalyi széria tud, az bőven elég, sötét szobában így is retinaégető, napfényben meg elégséges, de ha már oled s fekete fekete, ki az a hülye aki folyamat napfényben nézi :D?
    egyébként jó hasonlat, mert belépő f1es autó létezik, de arra se mondanánk, h szar - ok, de mondhatjuk, mert f1ben marginális különbségek vannak, s egy ferrari, mercihez képest lehet az :D de autókon belül összességében mégsem...

    "Ezt mondják/mondták az idei samu qled-re is, aztán mégse és még drága is = oled áron." erre csak a samsung marketingesei mondták, h oledverő stb, de minden tesztben rendre lehordták. az más kérdés, h pista látta a tvben a qled reklámot, s annyi info neki elég is volt s megveszi, esetleg bemegy a boltba ahol samut szebbre lövik be, oledet meg félrekalibrálják s rábeszélik h ja vedd meg ez a tuti, de ha pista 1milliót ennyi info alapján elkölt, az az ő baja, s nincs is ezzel meg a samu üzletpolitikájával semmi gond.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák