- Milyen videókártyát?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- LG LCD és LED TV-k
- Epson nyomtatók
- Kényszerűen visszavesz az AI-ból a Windows 11-ben a Microsoft?
- Milyen TV-t vegyek?
- Képhibák a GeForce-on? Az NVIDIA szerint egy Windows frissítés okozza
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Valami baja van a tápomnak
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Batyops
aktív tag
Sziasztok!
Oled tv vásárlásán gondolkodom. Egyedül ami miatt vacillálok az az hogy nekem főleg játékra kellene Ps4 pro mellé. Játékra mennyire érdemes Oled tv-t venni? Vagy inkább egy jobb Lcd Tv-t érdemes venni hozzá?
Mozgásmegjelenítésben mondjuk gyorsabb Fps játékoknál van e vele gond?
Egy Ku 6400-at váltana amiből én úgy gondolom műszeres kalibrálással kihoztam a maximumot de azért egy jobb megjelenítővel biztos szebb lenne a kép plusz a közeljövőben szinte már minden játék támogatja a Hdr-t. Olvasgattam a topikot és ódákat zengetek az Oled tv-k képminőségéről szineiről és kontraszt illetve feketéjéről. Egy komolyabb Lcd tv-hez képest is lényeges különbség van az Oled javára?
Na szóval a lényeg az hogy 90%-ban játékra kellene. Amit néztem az 55B6 ha még ősszel lehet kapni vagy az idei modellek közül valamelyik.
A válaszokat előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- SAMSUNG QE55S90DAEXXH 55" OLED 4K UHD Smart TV, 138 cm
- LG 55C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- LG OLED55G42LW OLED evo 3+2 ÉV GYÁRTOI GARANCIA
- LG OLED65G48LW 3 ÉV GYÁRI GARANCIA SZÁMLÁVAL
- GRUNDIG ( 55GOB9280) 140CM 4K Q-OLED SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ
- Lenovo ThinkPad // T - Széria // X1 carbon // X1 Yoga 2-in-1 // és a többiek... 3-12. gen.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4066, 94% AKKSI
- HP Dell, Fujitsu, üzleti kategóriás notebook kiárusítás - frissítve: 01.03
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor