Hirdetés
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Batyops
aktív tag
Sziasztok!
Oled tv vásárlásán gondolkodom. Egyedül ami miatt vacillálok az az hogy nekem főleg játékra kellene Ps4 pro mellé. Játékra mennyire érdemes Oled tv-t venni? Vagy inkább egy jobb Lcd Tv-t érdemes venni hozzá?
Mozgásmegjelenítésben mondjuk gyorsabb Fps játékoknál van e vele gond?
Egy Ku 6400-at váltana amiből én úgy gondolom műszeres kalibrálással kihoztam a maximumot de azért egy jobb megjelenítővel biztos szebb lenne a kép plusz a közeljövőben szinte már minden játék támogatja a Hdr-t. Olvasgattam a topikot és ódákat zengetek az Oled tv-k képminőségéről szineiről és kontraszt illetve feketéjéről. Egy komolyabb Lcd tv-hez képest is lényeges különbség van az Oled javára?
Na szóval a lényeg az hogy 90%-ban játékra kellene. Amit néztem az 55B6 ha még ősszel lehet kapni vagy az idei modellek közül valamelyik.
A válaszokat előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Több darab! MacBook Pro 14" M1 16GB RAM 27%-os áfás számla (218)
- Bomba ár! Microsoft Surface Go 1 Tablet - Intel 4415Y I 4GB I 128SSD I W10 I Cam I Garancia!
- ÚJ ASUS Vivobook 15 X1504 - 15.6"FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 1TB - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-L - i5-11G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Sérült I Cam I W11 I Garancia!
- REFURBISHED - DELL Precision Dual USB-C Thunderbolt Dock - TB18DC
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Vhiktor