Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• grabber

addikt

válasz darvin555 #34598 üzenetére

Első bekapcsoláskor szuper. Élénk színek,világos tartalom,flottul megy minden. youtube demo videó szuper. Ha csak használod alig veszed észre,hogy gond lenne. Aztán ha direkt rámész a hibákra. Csinál fehér pötty tesztet,akkor látod,hogy a fehér mellett már világos lesz a fekete rész. tesztábrán is látod,hogy a fekete nem tökéletes. Beraksz egy sötét filmet és szürkés lesz. John Wick film jó erre. A sötét jelenetek nem szépek. Hiányzik a fekete. De ha hibákat keresel mindenhol,akkor nem találsz olyan tévét ami megfelelne neked. OLED-nél ott van a foltosodás szélen. Na itt az nincs. Nézhetsz Sookert vagy fehér képet is,egységes a szín.
    De én berakom a nappaliba a tévét,odaadom a családnak a távirányítot és csak annyit mondok használjátok nyugodtan. Én nem aggódok majda beégésen a fényerőn.... Nem kell benne panelt cserélni. Nyáron nappal a fényerő is kellően nagy lesz,akár festmény üzemmódban is lehet használni akkor meg baromi mutatós.
    Mivel olcsóbb volt az OLED így nem kérdés,hogy nekem ez érte meg. Olcsóbban megúsztam és nyugodtabban használom is. Következő tv már OLED lesz,addigra javul,mára is jobb lesz. De most még nem jött össze. Ha akciósan megcsíptem volna lehet azt veszek,de mivel nem sötétben tévézünk és ritkán názünk rajta HDR filmet,így nem bánom. Ha minden este moziznánk akkor rossz lenne.

Új hozzászólás Aktív témák