Hirdetés
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- OLED TV topic
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Plexi topic
- Hisense LCD és LED TV-k
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
darvin555
üzenetére
Első bekapcsoláskor szuper. Élénk színek,világos tartalom,flottul megy minden. youtube demo videó szuper. Ha csak használod alig veszed észre,hogy gond lenne. Aztán ha direkt rámész a hibákra. Csinál fehér pötty tesztet,akkor látod,hogy a fehér mellett már világos lesz a fekete rész. tesztábrán is látod,hogy a fekete nem tökéletes. Beraksz egy sötét filmet és szürkés lesz. John Wick film jó erre. A sötét jelenetek nem szépek. Hiányzik a fekete. De ha hibákat keresel mindenhol,akkor nem találsz olyan tévét ami megfelelne neked. OLED-nél ott van a foltosodás szélen. Na itt az nincs. Nézhetsz Sookert vagy fehér képet is,egységes a szín.
De én berakom a nappaliba a tévét,odaadom a családnak a távirányítot és csak annyit mondok használjátok nyugodtan. Én nem aggódok majda beégésen a fényerőn.... Nem kell benne panelt cserélni. Nyáron nappal a fényerő is kellően nagy lesz,akár festmény üzemmódban is lehet használni akkor meg baromi mutatós.
Mivel olcsóbb volt az OLED így nem kérdés,hogy nekem ez érte meg. Olcsóbban megúsztam és nyugodtabban használom is. Következő tv már OLED lesz,addigra javul,mára is jobb lesz. De most még nem jött össze. Ha akciósan megcsíptem volna lehet azt veszek,de mivel nem sötétben tévézünk és ritkán názünk rajta HDR filmet,így nem bánom. Ha minden este moziznánk akkor rossz lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 65G5 - 65" OLED Tandem - 4K 165Hz & 0.1ms - MLA Plus - 4000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- Panasonic TX-65MZ700E 165CM 4K 120HZ SMART OLED TV ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE65S90D) 165CM 4K Q-OLED SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ
- LG OLED65G49LS CSÚCS Ultra HD 4K 65" OLED TV!
- LG 55" G5 OLED evo 4K HDR 165Hz Smart AI Gaming TV
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500 XT 8GB Gembird Fornax 500 DeepCool 400W
- 1TB NVMe SSD, 1 év gar
- iKing.Hu - Google Pixel 10 Tensor G5, 120 Hz OLED, tripla kamera-128 GB Használt, karcmentes Gari
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Vhiktor