Hirdetés
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- SSD kibeszélő
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- A Windows 11 nem akarja ránk erőltetni az AI applikációkat – vagy mégis?
- OLED monitor topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen egeret válasszak?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
renatto
őstag
válasz
mnorbert17
üzenetére
Semmi extra, vegyes tartalom TV, film, 4K HDR játék is vagy bármi más. A statikus tartalmat kerüld hosszabb távon. Mondjuk én keveset tévézek, de az elején egy óránál többet nem néztem 1 adót (logó, karika). Ha a filmet megállítottam (vagy Xbox menü vagy más statikus tartalom pl rádió) és tudtam 15 percnél több szünet lesz, kikapcsoltam a tévét. Ez az első 4 hétben volt, utána szinte bármit megengedtem és nem is volt ilyen jellegű problémám (2 év). Képvisszamaradást sosem láttam rajta.
Az új panelen 15-30 perc rádió 1 logó már meglátszik (az összes fehér rész
), csak a 7 perces frissítő tünteti el. De ezen már láttam az alul/felül sávot is, ami azért is érdekes, mert elvileg ott ki van kapcsolva a pixel.
A kérdés az, hogy ez(ek) később mit számít(hat). Bár ez a panel hibás, de szerintem az elején kényesebb, érzékenyebb a statikus tartalmakra, így én az elején minden esetben kímélni fogom az enyémeket.
Új hozzászólás Aktív témák
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090 - 3 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lian Li SP850 SFX tápegység /850W Gold/Full moduláris/Fekete/Fehér/Újszerű/Garancia/Számla/
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3910
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
), csak a 7 perces frissítő tünteti el. De ezen már láttam az alul/felül sávot is, ami azért is érdekes, mert elvileg ott ki van kapcsolva a pixel.
A kérdés az, hogy ez(ek) később mit számít(hat). Bár ez a panel hibás, de szerintem az elején kényesebb, érzékenyebb a statikus tartalmakra, így én az elején minden esetben kímélni fogom az enyémeket.
Vhiktor