Hirdetés
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- Dollármilliárdokért csábított el Zuckerberg egy kínai Manust
- Új versenyző áll rajtvonalhoz a tápok világában
- Tiltott témává tenné Kína az öngyilkosságot az AI számára
- Hálózati sebességre gyúrt a Minisforum új mini-munkaállomása
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Kábel nélkül a Sapphire VGA-val
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Fujifilm X
- Vezetékes FEJhallgatók
- Videós, mozgóképes topik
- Google Home/Nest
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
chros
őstag
válasz
janos666
üzenetére
"megnézte valaki a B8-on az R alpixel méretét, hogy tényleg az új 2018-as penelt kapta a B széria"
Vincent biztosan.
"A DV-t hogy nézed DTM-el?"
Sehogy, ilyet nem irtam / akartam irni."ha közelebb van a HDR10 enélkül a DV-hez is"
Itt nem a PQ elteresere gondoltam (mert annak ugyanannak kell lennie), hanem a scen-by-scene metadata-ra (pl. DV tartalmazhat ilyen adatokat SDR masterhez!), ami HDR10-nel nincs. Azaz egy teljes 2 orat kell felhozni ugyanarra a metaadatra, mig ez valtozhat DV-nel scen-by-scene. (Vincent regi HDR10 vs DV videoja : itt a C7 DTM-e bekapcsolva van HDR10-nel!)
De jo kerdes, hogy mi tortenik 1000 nit maxCLL-es tartalomnal (nem emlkeszem mar a videojaban tesztelt filmek metaadataira). HDFury-val ilyet nem tudsz megnezni, ugye?
Új hozzászólás Aktív témák
- Panasonic TX-65MZ700E 165CM 4K 120HZ SMART OLED TV ! AKCIÓ!
- LG OLED EVO 55 G1 GALERY design
- Karácsonyi Akció ! PHILIPS Ambilight 48OLED759/12 4K OLED Smart 120Hz Gaming TV
- SAMSUNG (QE65S90CAT 165CM 4K Q-OLED SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ
- LG 83B4 - 83" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4173, 94% Akkumulátor
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3590
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2955, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Sehogy, ilyet nem irtam / akartam irni.
Vhiktor