Hirdetés
- Máris elfogytak az idei évre szánt HDD-k a Western Digitalnál
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Gaming notebook topik
- CPU léghűtés kibeszélő
- E-book olvasók
- A Razer új klaviatúra-zászlóshajóját meglátva biztos félrenyeled a teát
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen videókártyát?
- KODI (ex-XBMC) Android alapokon, Androidos media-boxok
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Akhilles01
junior tag
Ma végre meghozták a 65B8-amat :D. A futárok szó nélkül be hozták a szobába, kérdezték is hogy kibontsák-e Persze, mondtam örülve, végül arra jutottak, ha már lent van a doboz, fel fektetik az ágyra én addig előszedtem az anyagiakat, megköszöntem és távoztak. az összeszerelése, és helyrerakás egy rémálom volt, mikor megláttam hogy képernyővel felfelé helyezték le az ágyra, haverommal fél óráig forogtunk körülötte hogy fektessük a másik oldalára :). mikor felkerült a talp, még 5 perc ovatoskodással végre a helyére került minden. Kipróbálni a mai nap még sajnos nem volt rá lehetőségem, néztem youtubon homogén videót, és az rtings Dark room beállítás szerint belőttem, utánna kb 2-3 óra naruto csapatással felavattuk kicsit. A TV menüjében a festményillusztrációk, lélekzetelállítóan szépek és részletesek voltak, hát a naruto az nemvolt vmi nagy dolog, de pc-n játszva, szar optimalizált max full HD-val indít. Most töltöm a Game of Thronest, kíváncsi leszek a külömbségre az 55Q7-hez képest.
Új hozzászólás Aktív témák
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Máris elfogytak az idei évre szánt HDD-k a Western Digitalnál
- Revolut
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Vicces képek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Rendszergazda topic
- Samsung Galaxy A17 5G – megint 16
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- Eladó LG OLED55C11LB
- Karácsonyi Akció ! PHILIPS Ambilight 48OLED759/12 4K OLED Smart 120Hz Gaming TV
- LG 65M4 - 65" Wireless OLED evo - 4K 144Hz - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- Philips 55OLED909/12 4K OLED+, Ambilight, 144Hz, B&W hang PRÉMIUM TV!
- LG 83B4 - 83" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- LG 77C3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- BESZÁMÍTÁS! 16GB G.SKILL Trident Z 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB White Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Vhiktor