Hirdetés
- A konkurens hardvereken is működőképessé tette az XeSS 2-t az Intel
- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
- Kína bekérette az NVIDIA-t, de szerintük nincs hátsó kapu a chipekben
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
gologolo
tag
Sziasztok!
Elég kellemetlen problémával állok szembe. LG 55C8-on csak 100mbites ethernet csatlakozó van amivel a serviion keresztül streamelt 50gb+os remux 4k filmek be-be akadnak. A max bitrate ugye blu ray-nél felmehet 125mbitig és emiatt ugye a probléma. Nem is a 4k a fontos nekem, HDR miatt örülnék ezeknek a tartalmaknak.
Külföldi fórumon olvastam hogy valaki írta, a webOS nem ismerte fel neki rendesen a PCMCIA sloton csatlakoztatott gigabit adaptert illetve az ezen keresztül csatlakoztatott ethernet kábelt. Ezt valaki meg tudja erősíteni? Ez lenne a legkönyebb megoldás. Usb dongle nem játszik mert csak 2.0 van annak meg nem elég a sávszélessége a gigabithez.
Ha nem ez, esetleg Wifi jelfelerősítő kiegészítő wifi routert tudok elképzelni. Ezzel tapasztalat?
Vagy esetleg HDMI kábelen keresztüli lejátszást. Ott viszont a HDR anyagoknál tudtommal mindig be kell állítani a színadatokat. Jól tudom? Ehhez új videókártya is kellene, örülnék ha valahogy máshogy lehetne orvosolni a problémát. Minden ötletet szívesen fogadok!
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gneráció
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E6540! I7 4600U / 8GB DDR3 / 128GB SSD! / HD8790M
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / GTX 1660Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest