Hirdetés
- Hővezető paszták
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Szomjan halunk, míg az AI dolgozik
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Genius SW 5.1 Home Theater
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Házimozi haladó szinten
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
gologolo
tag
Sziasztok!
Elég kellemetlen problémával állok szembe. LG 55C8-on csak 100mbites ethernet csatlakozó van amivel a serviion keresztül streamelt 50gb+os remux 4k filmek be-be akadnak. A max bitrate ugye blu ray-nél felmehet 125mbitig és emiatt ugye a probléma. Nem is a 4k a fontos nekem, HDR miatt örülnék ezeknek a tartalmaknak.
Külföldi fórumon olvastam hogy valaki írta, a webOS nem ismerte fel neki rendesen a PCMCIA sloton csatlakoztatott gigabit adaptert illetve az ezen keresztül csatlakoztatott ethernet kábelt. Ezt valaki meg tudja erősíteni? Ez lenne a legkönyebb megoldás. Usb dongle nem játszik mert csak 2.0 van annak meg nem elég a sávszélessége a gigabithez.
Ha nem ez, esetleg Wifi jelfelerősítő kiegészítő wifi routert tudok elképzelni. Ezzel tapasztalat?
Vagy esetleg HDMI kábelen keresztüli lejátszást. Ott viszont a HDR anyagoknál tudtommal mindig be kell állítani a színadatokat. Jól tudom? Ehhez új videókártya is kellene, örülnék ha valahogy máshogy lehetne orvosolni a problémát. Minden ötletet szívesen fogadok!
Új hozzászólás Aktív témák
- 171 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080 (ELKELT)
- Dell Precision 5550,15.6",FHD+,i9-10885H,32GB DDR4,512 GB SSD,T2000 4GB,WIN11
- S22 Ultra 256/12 Dobozában
- AKCIÓ! Intel Core Ultra 5 235 14 mag 14 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- 27% - Erazer P20 GAMER PC! i7-14700F / RTX 4070 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe / B760
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor