Hirdetés
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
xerobyte
aktív tag
Megjött a 65C8, első körben egy rövid teszt körre bekötve:
- banding mentes, nagyon jó uniformitás: úgy látszik év közben tényleg tekertek a gyártáson vagy csak a panellottón kijött az 5-ös
- rtings beállítások alapnak jók, a későbbiekben a de-judder, de-blurral biztosan sokat fogok még tesztelni, hogy meglegyen a nyertes, ezen kívül kb. az oled fényerő az egyéni preferencia, minden más másolható onnan
- PC-ről HDR meghajtás: rossz hogy ilyenkor manuálisan kell beállítani a windowst, de túlélem (Kodi-ról nyomom, lehet hogy valami szipiszupi program autó átteszi, ha a forrás HDR)
- HDR Planet Earth: belesüt a szemedbe a Nap...
- sötétség: vagy 8 évnyi lcd után nagyon fura, hogy egyes jeleneteknél tényleg sötét van, meg kell szokni, hogy van ilyen opció, hogy a sötétben állnak alakok és nem a szürkeségben. Pl. Deuce egy jelenetében egy sötét raktárban álló fekete férfinél megállítottam a jelenetet és az OLED lightot végignyomkodtam, mert elsőre nem volt világos (haha), hogy itt most ezt a panel cseszi el, vagy az alkotó ezt akarta, mivel nem sokat lehetett látni az arcból, csak a szeme villogását (nyilván utóbbi).
- oled light: nálam a dark roomra ajánlott 20 alacsony lesz, értem én ezt a 100/120-ra kalibrálást, de a 40-45 már sokkal szimpibb, bright roomra meg 65-70
- bár nem oled, de emlékezzünk meg róla: az 55 és a 65 col között NAGY a különbség
- és igen, teljesen más kávéház, mint a sony w828 volt, pedig anno kategóriájában jó TV-nek számított
Új hozzászólás Aktív témák
- Kés topik
- Trollok komolyan
- PlayStation 5
- LEGO klub
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Extra hűtést kínál a Nintendo Switch 2-höz a JSAUX
- Karácsonykor nyerte meg a Honor az üzemidőcsatát
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Dell Latitude 3510 15,6", i5 10210U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI ThinA15 B7VF-449XHU Gamer notebook - R7 7735HS 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 4060 8GB
- Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Intel i5-10310U Refurbished - Garancia
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Vhiktor