Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kompakt vízhűtés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen alaplapot vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Máris elfogytak az idei évre szánt HDD-k a Western Digitalnál
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
xerobyte
aktív tag
Megjött a 65C8, első körben egy rövid teszt körre bekötve:
- banding mentes, nagyon jó uniformitás: úgy látszik év közben tényleg tekertek a gyártáson vagy csak a panellottón kijött az 5-ös
- rtings beállítások alapnak jók, a későbbiekben a de-judder, de-blurral biztosan sokat fogok még tesztelni, hogy meglegyen a nyertes, ezen kívül kb. az oled fényerő az egyéni preferencia, minden más másolható onnan
- PC-ről HDR meghajtás: rossz hogy ilyenkor manuálisan kell beállítani a windowst, de túlélem (Kodi-ról nyomom, lehet hogy valami szipiszupi program autó átteszi, ha a forrás HDR)
- HDR Planet Earth: belesüt a szemedbe a Nap...
- sötétség: vagy 8 évnyi lcd után nagyon fura, hogy egyes jeleneteknél tényleg sötét van, meg kell szokni, hogy van ilyen opció, hogy a sötétben állnak alakok és nem a szürkeségben. Pl. Deuce egy jelenetében egy sötét raktárban álló fekete férfinél megállítottam a jelenetet és az OLED lightot végignyomkodtam, mert elsőre nem volt világos (haha), hogy itt most ezt a panel cseszi el, vagy az alkotó ezt akarta, mivel nem sokat lehetett látni az arcból, csak a szeme villogását (nyilván utóbbi).
- oled light: nálam a dark roomra ajánlott 20 alacsony lesz, értem én ezt a 100/120-ra kalibrálást, de a 40-45 már sokkal szimpibb, bright roomra meg 65-70
- bár nem oled, de emlékezzünk meg róla: az 55 és a 65 col között NAGY a különbség
- és igen, teljesen más kávéház, mint a sony w828 volt, pedig anno kategóriájában jó TV-nek számított
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 65C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- LG OLED55G42LW OLED evo 3+2 ÉV GYÁRTOI GARANCIA
- LG 65EU961H 4K OLED 65" TV! 3840x2160
- Karácsonyi Akció ! PHILIPS Ambilight 48OLED759/12 4K OLED Smart 120Hz Gaming TV
- SAMSUNG (QE65S95FAT) 165CM 4K OLED 144HZ SMART 2025 CSÚCS TV! AKCIÓ!
- Dobozos ÚJ MSI Cyborg 15 A13VF i7-13620H, RTX 4060, 144Hz,
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4143
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI A320M R5 1600 8GB DDR4 240GB SSD GTX 1050Ti 4GB ZALMAN T3 PLUS DeepCool 400W
- Dell PowerEdge R820 4x Xeon 688GB ECC RAM
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Vhiktor