Hirdetés

Hozzászólok Aktív témák

 • Ijk

  nagyúr

  válasz nobeige #2369 üzenetére

  De a deblurr is köztes képkockát számol. Az hogy ugyanazt a képkockát jelenítse meg nem kell semmilyen képsegítőt bekapcsolani, meg van a 60 képkockás anyagod, akkor 1/60 másodpercig ugyan azt a képet jeleníti meg, azaz 120hz-en kétszer mielőtt a következő képkockára vált. Ha bekapcsolod a de-blurrt akkor betesz egy számolt képkockát, azaz fele annyi ideig jeleníti meg az eredetit, majd a következő képkocka alapján kiszámol egy átmenetit, majd vált a következőre így.
  Ugyan azt metódust használja a de-judder és a de-blurr, csak a dejudder az alacsony képkockaszám miatti ugrálásokat hivatott javítani, addig a de-blurr az eye-tracking blurrt csökkenti.

  Az hogy a Philipsnél hogy működik nem tudni. LCD-nél scanning-backlightot használtak, ami a világítás ki-be kapcsolagatása, minél több a kikapcsolt fázis, annál jobban csökken a fényerő és annál jobban nő a mozgóképfelbontás, de egyben a vibrálás is. OLED-nél ugyebár nincs háttérvilágítás, tegát magát a pixeleket kell nagyfrekvencián ki-be kapcsolni. Ha így jár el, minimális fényerőveszteség lesz, hacsak az elektronika nem kompenzál azonnal. Ezt majd a tesztekkel kimutatják.

  [ Szerkesztve ]

  /人◕ ‿‿ ◕人\

Hozzászólok Aktív témák