Hirdetés
- Munkához is jó lehet a OneXPlayer gaming tabletje
- AMD Strix Haloval érkezik a OneXPlayer erőtől duzzadó mini PC-je
- Félő, hogy az okosszemüveg a szexuális zaklatók játékszere lesz
- Kompakt TUF Gaming alaplappal bővült az ASUS AMD-s palettája
- Nemcsak az ellenfél, a tévéd is kifekszik a Resident Evil fegyvereitől
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ez igaz... bár szerintem az LG sem vészes... én 2/2-vel használom a 24p forrásokra... és nem látok szappanozást vagy anomáliákat, és viszonylag jól "kisimítja", nyilván semmi sem tökéletes.
24p felett, pl 50i tévé adás meg ilyesminél voltak artifactok és problémák, így tévéadásra kikapcsolva jobb... de oda meg általában nem is kell ügye.

Szóval igen... a nonpluszultra popikinyalós érzés a Sony... de az LG meg a többi is ott van pár hajszállal mögötte.
Szerintem összegészében ár értékben még mindig az LG az ideális vétel.
Van Netflix DV, támogatja a HDR forrásokat, konzolokhoz kíváló... filmekre is jó, és a TV adásokat is tűrhetően hozza minőségben (ha a forrás is az).
A menü és a smart kezelhetősége meg verhetetlen.Én még mindig azt mondom a legolcsóbbat kell megvenni, ha csak nincs valami nagyon nagyon specifikus ok amiben az adott másik jobb.
Ha +10%-on belül megkapható egy nagyobb kategóriás (B8 vs C8 pl) vagy másik Sony/Pana alternatíva, és főleg a filmezés/sorozatozás a cél, akkor érdemes arra menni.
Új hozzászólás Aktív témák
- 3D nyomtatás
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AI: tanulj már meg rendesen pózolni, ember!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Samsung kuponkunyeráló
- Hardcore café
- Engedélyezte Hollandia a Tesla önvezetést, az EU többi része következhet
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte Vision OC RTX 3080 10GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 15 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- 27% - AOC C27G4ZXU VA Ívelt Gaming Monitor! 27" 1920x1080 / 280Hz / 0.3ms / FreeSync
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfás ár
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Vhiktor