Hirdetés
- Fényszórónak is bevethető a Xiaomi új gamer monitora
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Hobby elektronika
- VR topik
- Mindenféle könyves (és olvasós) Off topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Home server / házi szerver építése
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Callisto
üzenetére
No igen ez az amit elkerülnék. Nem tudom mit miért kell állítani mit mi működtet. Szal inkább hagyom. Azért lenne az a szerencsétlen plug and play.
Azért próbáld ki a serviiot. No ott nem kell semmit tekergetni csavargatni buzerálni. Azt gondoltam ha meg lesz a drága kártya, összekapcsolom és minden zsírkirály.
De nem így lett. Szerintem ha egy dolgot, eszközt, programot ezer helyen kell tekergetni csavargatni állítgatni hogy egyszer jó legyen akkor az egy nagy kalap szar már bocsánat a kifejezésért. Vagy nem céleszköz, program.
Mi a f@aszért kell mindenkinek programozónak vagy elektro műszerésznek lennie hogy normálisan nézzen egy filmet, hallgasson zenét. Ezt sose értettem. Nem kellene gyártani ennyi szart csak 1 et. Akkor nem lenne ennyi ütközés nem kellene ezernyi kodek és nem kellene állítgatni állandóan ezeket a szarokat. Mint ha ezért szült volna anyám hogy állítgassak. Na nem is folytatom mert a végén megölök valakit.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen autót vegyek?
- Arc Raiders
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Jövedelem
- Cyberpunk 2077
- Fényszórónak is bevethető a Xiaomi új gamer monitora
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- LG 55QNED813RE / QNED / 55" - 140 cm / 4K UHD / 120Hz & 4ms / HDR Dolby Vision / FreeSync + HDMI 2.1
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4504
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Vhiktor