Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• qqzs
    őstag

Ebben az árkategóriában mindenképp oled. Sony X9000C ugyanazt a vékonyított ips panelt használja amit az Lg 9-es lcd széria, ha Sonyval baj volt az Lg se lesz jobb ilyen szempontból. Ez mondjuk egyéni, nálam az ips panel kizáró ok felső kategóriában.

Ha fontos a 3d én a full hd oled modelleket nem ajánlom. A nagy pixeltávolság miatt a passzív 3d felerősíti a vízszintes csíkozódást. Itt én is tapasztaltam átlátást. Uhd modelleknél ezzel nekem nem volt gondom.

es mit gondoltok a kiallitott darab elhozasrol
    Ara ugy all hogy 100 ezerrel olcsobb mert nincs hozza telefon tehat 900 es meg 50et szeretnek alkudni mert kiallitott darab
    plusz egy feher bigyo1-2mmes akarmi bement a kavaja moge, ami olyan mintha lepattant volna a fekete festek egy feher muanyagrol de allitjak hogy az egy nikecell darab ami oda bement.
    2-3 hetig ment a teve a boltban egesz nap az art neki? olyasmi hasznalat nalam 2-3 honap kb
    Meg ha komolyan gondolom szeretnek egy sotetbe megnezest valahogy intezni a banding vagy hogy mondjak fuggoleges savozodas miatt.

Új hozzászólás Aktív témák