Hirdetés
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
daneel_hu
addikt
Fogalmam sincs.
Azért 3d filmeknél nem bírom ki, hogy ne kapcsoljam be valamennyire a trumotiont.
Azt sem tudom, hogy maga a 24p mennyire járul hozzá ahhoz, hogy a MOZI még mindíg álomszerű képpel rukkoljon elő.Számomra még mindíg álomszerű. Ha ez a 24p miatt van, akkor talán ezért maradt meg.
De a jóég tudja.Elméletileg ez ugye művészet lenne vagy mi...

Egy ócska projektorral kivezérlem az UPC által, a beltéri egységgel fogott filmet egy fehér falra, akkor az még mindig mozifeelinget ad.
Nem tehetek róla, nekem tetszik még akkor is ha tudom, a fekete az jó esetben is csak középszar szürke.
DSLR-el is szoktak úgy fotózni, hogy direkt csak világos tónusokból álljon a kép.
Most nem jut eszembe, hogy ezt hogyan hívják, de símán el tudom képzelni, hogy a videokamerával/ kamerával is pont ugyanez a helyzet.
Ezért mondom azt, hogy a mozit külön kell venni minden mástól.Egyszerűen NEM CÉLJA A KÉSZÍTŐKNEK, hogy realisztikus legyen a kép.
Legalábbis a legtöbb esetben biztosan nem.
Tehát arról beszélni, hogy XY filmje = Z milyen szarul néz ki egy OLED tévén, ez már önmagában nevetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 12 Pro 512GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3743, 91% Akkumulátor
- Apple iPhone Air Space Black 256 GB Használt, újszerű 100% akku / 7 ciklus 2026. 09.25
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080 (ELKELT)
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Vhiktor