Hirdetés
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
so_ha
senior tag
válasz
torma1981
üzenetére
"Hol 700k-s induló áras?"
Konkrétan 699e volt az első magyar ár amit láttam, de nem írtam le az eladó cég nevét. Ne "sufniboltozzunk" már hivatalos számlával + hivatalos LG garanciával ... csak a 3 napos cseregaranciánál érdekes az eladó kiléte. Eu-ból is azonos feltételű a garancia, mintha itthon vetted volna, csak a szállítási költséget kalkulálni kell még az árhoz."300k-ről meg ne is reménykedj"
A FHD modell már idén is 800 euró (kb 248e Ft.) volt német akcióban (a képet is beraktam ide), ennek a helyét veszi át idén a 55B8."Majd ha jóval többet gyártanak"
Pont ez valósul meg idén az új gyárral, olvass utána."hugyé fingért adják majd kifutáskor"
Szimpla matek, hogy hány %-ot estek a tavaly bevezetett modellek az idei akciókig (az egyszerűség kedvéért leírtam, hogy kb. -60%). Úgy tűnik, mintha fizikai fájdalmat okozna az Oled tv-k árazása, illetve árcsökkenése, mind a bevezető árakban, mind a modellváltásoknál. Volt egy fórumos társ, aki összegyűjtötte a tavalyi bevezetőárakat, meg az ideiket egy hozzászólásában, ha érdekel keress rá.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Honor Magic8 Lite - a félig sikerült bűvésztrükk
- Telekom mobilszolgáltatások
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- PlayStation 5
- Ashes of Creation (MMO)
- Kilőtte Elon a Twittert és Grokot a világűrbe
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- További aktív témák...
- Sony AG9 Master Series OLED (55") GARANCIÁLIS 2026.06.15-ig! Panel futási idő igazolt 2460 óra!
- LG OLED55G42LW OLED evo 3+2 ÉV GYÁRTOI GARANCIA
- LG 48C5 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- LG OLED 55C97LA - talp + fali tartó + távirányító - hibátlan
- LG 65C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- ÓRIÁSI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Xbox One X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-7GEN I 8GB I 128GB SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Eladó retro HiFi-k és erösítők/hangfalak
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Vhiktor