Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- LG LCD és LED TV-k
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Pánik a memóriapiacon
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- SONY LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
so_ha
senior tag
válasz
torma1981
üzenetére
"Hol 700k-s induló áras?"
Konkrétan 699e volt az első magyar ár amit láttam, de nem írtam le az eladó cég nevét. Ne "sufniboltozzunk" már hivatalos számlával + hivatalos LG garanciával ... csak a 3 napos cseregaranciánál érdekes az eladó kiléte. Eu-ból is azonos feltételű a garancia, mintha itthon vetted volna, csak a szállítási költséget kalkulálni kell még az árhoz."300k-ről meg ne is reménykedj"
A FHD modell már idén is 800 euró (kb 248e Ft.) volt német akcióban (a képet is beraktam ide), ennek a helyét veszi át idén a 55B8."Majd ha jóval többet gyártanak"
Pont ez valósul meg idén az új gyárral, olvass utána."hugyé fingért adják majd kifutáskor"
Szimpla matek, hogy hány %-ot estek a tavaly bevezetett modellek az idei akciókig (az egyszerűség kedvéért leírtam, hogy kb. -60%). Úgy tűnik, mintha fizikai fájdalmat okozna az Oled tv-k árazása, illetve árcsökkenése, mind a bevezető árakban, mind a modellváltásoknál. Volt egy fórumos társ, aki összegyűjtötte a tavalyi bevezetőárakat, meg az ideiket egy hozzászólásában, ha érdekel keress rá.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Arc Raiders
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- LG LCD és LED TV-k
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Yettel topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- További aktív témák...
- SAMSUNG (QE65S90CAT 165CM 4K Q-OLED SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ
- Karácsonyi Akció ! PHILIPS Ambilight 48OLED759/12 4K OLED Smart 120Hz Gaming TV
- Hisense 65A85H 4K Ultra HD Smart Dolby Vision IQ , Dolby Atmos 120Hz Gaming OLED TV
- Pár hetes, (48") LG 48C52LA OLED evo Tv, Smart, 4K Ultra HD, 144 Hz, (2025-ös modell)
- LG OLED C1 55"
- Apple iPhone 14 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- OnePlus Nord 2T 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Doxa férfi óra - 166.90.101.20 - D-Sport férfi karóra
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 2 i7-1165G7 32 GB Ram 512 GB SSD 1 év garancia
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Vhiktor