Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kódolás Qwen3-mal saját gépen, Cline AI-alapú autonóm kódolási ágenssel
- Samsung LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- Mellényzsebbe csúsztatható retrokonzol közeledik az Anbernic színeiben
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- BIOS frissítés
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Gaming notebook topik
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Én szerintem még egy filmet se láttam, ami ne DCI-P3 gamut-ra lett volna master-elve, amit lényegében jól lefed az OLED is, szóval a QLED-en is max videojátékokban vagy "helytelen" beállításokkal látsz élénkebb színeket.
A W alpixel nem egészen úgy működik, ahogy sokan képzelik elsőre (én is tévhitben éltem, míg alaposan körbevizsgálgattam a gyakorlatban): az LG mindig a fényességet áldozza fel, sohasem a szaturációt csökkenti, csak az jelenik meg a W-vel támogatott régióban, ami eleve oda esik a forrásban is (nagyon fényes de nem túl szaturált), a többi fényesség értelemben van "tömörítve".
Bár a "rétegelt" DolbyVision Blu-Ray kiadványoknál csak a HDR10 réteget tudom megnyitni PC-n (és amennyire tudom -bár még nem próbáltam- a TV belső lejátszója sem tud mit kezdeni ezzel a rétegzett témával, mert ez már másolásvédelmi probléma is), de szinte kizártnak tartom, hogy az a színteret is bővítené (úgy őszintén igazából szinte fogalmam sincs, hogy gyakorlati és szignifikáns értelemben mi a f@szt rak hozzá még úgy igazából a HDR10-hez az az extra DV réteg, mert ... szerintem jelenleg kb. csak arra jó, hogy a Dolby begyűjthesse a jogdíjakat és bonyolódhasson az egész HDR szabványháború
).
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kódolás Qwen3-mal saját gépen, Cline AI-alapú autonóm kódolási ágenssel
- Milyen légkondit a lakásba?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Samsung LCD és LED TV-k
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- LG 24GQ50F-B - 24" VA / 1920x1080 FHD / 165Hz 1ms / AMD FreeSync Premium / Adaptive Sync / HDR 10
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen, i7-9700 vagy "félkonfig"/ Win11- Számla, garancia
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- iKing.Hu - Apple Watch Ultra 2 Titanium Szíjjal 49 mm Használt, újszerű
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest