- Drámaian begyorsítja pár játék első indítását az új Arc meghajtó
- Forradalomi előrelépésként jellemzi az NVIDIA a DLSS 5-öt
- Az Acer Helios sorozata is megkapja azt a bizonyos Plust
- Ultranagy sűrűségű rackkonfigurációkba jött az NVIDIA RTX PRO kártyája
- A tajvani chipgyártóknak is beteszi a kaput a Hormuzi-szoros lezárása
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Gamepad
- Milyen videókártyát?
- Gaming notebook topik
- Forradalomi előrelépésként jellemzi az NVIDIA a DLSS 5-öt
- Plazma TV topic
- Home server / házi szerver építése
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
eL Geri
őstag
válasz
Csandi
üzenetére
Jaja ez off, meg igen félig keserédes vicc is a téma, de lehet róla kicsit beszélgetni.
Ha már generációk, akkor én 40 vagyok, feleségem 35. Amíg csak együtt éltünk, sőt, amíg nem jött a babánk, addig kb. én vezettem egy kis füzetet, és elméletben megvolt, hogy közös pénz + én pénzem + te pénzed... elméletben. De mióta már szülők és egy komplex ökoszisztéma lett a család, azóta eszünkben sincs én pénzem + te pénzedben gondolkodni. Hanem a költéseinket közös (igazán rövid, vagy extra hosszú) megbeszélés / megemlítés tárgya.
Szerencsére itt inkább csak elvi / lelki rossz érzés van a feleségem részéről, hogy "1 millióért TV-t venni? Hát az felfoghatatlan", és rosszul érzi magát tőle a gondolattól. Lehet csak tökösebbnek kellene lennem, és ha már meglenne, akkor nagyon megszeretné. De nem akarom, hogy minden alkalommal, amikor ránéz, csak rosszul érezze magát tőle... inkább lassú víz partot mos módszerrel hagyom hogy megszokja / megbékéljen a gondolatot... de nagyon lassú ez a víz
Új hozzászólás Aktív témák
- LENOVO ThinkBook 13s G2 - i5-1135G7, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- iPhone 15 Pro 256GB 88% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 i5-1145G7 16GB 512GB FHD+ HunVillBill- 1 év garancia
- AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i7-11850H 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A5000 16GB 1 év gar
- Apple iPhone Air Black 256GB használt karcmentes 100% akku (20 ciklus) garancia 2026.12.20.-ig
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Vhiktor