Hirdetés
- A készülő legújabb node-ján is kerüli a legmodernebb EUV berendezéseket a TSMC
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Kapott egy gyorsjavítást a hibajavításoktól duzzadó GeForce driver gyorsjavítása
- Az ASUS ROG Astral kártyák tájékoztatnak arról, ha épp megrogynának
- Olcsó "üvegkalitka" az Ocypus kínálatából
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- OLED TV topic
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- Milyen monitort vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- SSD kibeszélő
- Milyen egeret válasszak?
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
ndomokos
tag
válasz
hunspikey #106401 üzenetére
sdr max 35??? nálam 80-on van
Egyébként.... lehet velem volt a baj..., de átnéztem az összes nagy beállítós videót, leírást,
pl ezt, kövezzetek meg de megveszek egy 6kilós tv-t és ezek alapján kikapcsoltam minden képjavító funkciót levettem a fényerőt, hdr tone mappingot ki és egy fakó sárgás szar kép lett a végeredmény..... oledeknél ezt élvezi valaki komolyan??
Mint a régi plazmák talán arra hasonlított nekem... Vissza mindent alapbeállításra, én bekapcsoltam az AI képjavító cuccokat, Standard képmódon nekem sokkal természetesebb mint a filmmaker és társai.Telekom androidos box-al érdekesség pl. ha felveszem 4k-ra a kimenetet sokkal sötétebb és sárgább lesz a kép, így 1080-on hagytam RGB8 bit beállítással, TV-n 4k deep color kikapcs. és érdekes módon a színek is sokkal szebbek lettek. Másnál hogy van beállítva az androidos box?
Xbox series X-en is kirpóbáltam a dolby visiont, HGIG-t mind2 nagyon rossz szerintem, megint sötét színtelen sárgás kép.
Ott még kísérletezgetnem kell mit hogy kellene....
Új hozzászólás Aktív témák
- Tőzsde és gazdaság
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- World of Tanks - MMO
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Sorozatok
- Tesla topik
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Honor Magic 7 Pro 512GB / 12GB RAM / Fekete / Független / Újszerű állapot / 3 év gyári garanciával!
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- HP Victus 16-s0002nh - 16.1" FullHD IPS 144Hz - Ryzen 5 7640HS - 32GB - 1TB - RTX 4050 - 1,5év gari
- Samsung Galaxy A35 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB GDDR6 Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest