- Azonnali informatikai kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen Blu-ray írót?
- Nem akármilyen új GeForce jöhet idén
- Gaming notebook topik
- Döbbenetesen sok energia kell az érkező Nova Lake működéséhez?
- Kész, vége, ennyi volt: eladja tévés üzletágát a Sony
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
hakos1987
őstag
válasz
üzenetére
na, este lesz egy kicsit kedvem olvasgatni, ráharapok a témára

Kedvencem amúgy: milliós gamer PC, de warezoljuk a játékokat, mert az drága...
Másik, amire még reagálnék egyik fórumtársnak, miszerint az LCD hányadék, főleg játékra.... Igaz, ez egy Oled topic, így keresztre feszítetek, de most vettem TV-t, és LG 55" Oled vs Sony XE93 közül utóbbi mellett döntöttem mégis. Tudom, hülye vagyok, stb.... azért annyira nem hányadék ez a Sony TV
Ráadásul fényerőben alázza az Oledeket, feketéje gyönyörű, bár nem pixelenként kapcsolja le a háttérvilágítást és kontrasztban is Oled veri. Viszont melyik technológiának van kiforrottsága? Olderől senki nem tudja, 1-2 év múlva beég, pixelek fakulnak-e, stb. Még nem tartom kiforrott technológiának, annak ellenére, hogy ez a jövőbe mutató irány. Lényeg, hogy azért az LCD-ket ne okádjuk már le élből 
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Beperelte a BYD Amerikát
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- LG 65C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- LG 55C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- SONY (XR-55A80L) 140CM QD-OLED 120HZ SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- LG OLED65C41LA OLED 3 ÉV GYÁRTÓI GARANCIA
- LG OLED55G42LW OLED evo 3+2 ÉV GYÁRTOI GARANCIA
- Beszámítás! MSI Thin A15 B7VE FHD Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4050 6GB W11
- LG 27UP850K-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Sandisk Extreme Portable V2 külső SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Lian LI LANCOOL 207 750W
- Apple iPhone 13 Mini 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

Ráadásul fényerőben alázza az Oledeket, feketéje gyönyörű, bár nem pixelenként kapcsolja le a háttérvilágítást és kontrasztban is Oled veri. Viszont melyik technológiának van kiforrottsága? Olderől senki nem tudja, 1-2 év múlva beég, pixelek fakulnak-e, stb. Még nem tartom kiforrott technológiának, annak ellenére, hogy ez a jövőbe mutató irány. Lényeg, hogy azért az LCD-ket ne okádjuk már le élből 
Vhiktor