Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• maglet2003

friss újonc

válasz sixpak #4229 üzenetére

Kifejezetten gaming miatt vettem volna meg, mert a nagyobb felbontásnak azonos méret mellett javítania kéne a játékokban max grafikán is jelen lévő aliasing-on, ami nekem nagyon sokszor annyira zavaró, hogy egyszerűen nem tudok a játékra figyelni tőle, ezért sokszor több hétvégére is félbe hagyok egy játékot. A baj biztos velem van, mert nem hiszem, hogy ez olyan sok embernek ennyire zavaró lenne. Azt vettem észre, hogyha DSR2,25-ös downscaling-et használok, akkor nekem ezzel a gondommal az sokat segít. Mivel így a gpu egyébként is 3840x2160 felbontásban futtatja a dolgokat, ezért szerintem már lehetne (feltételes módban) értelme lecserélni a monitort is egy olyanra aminak 4k a felbontása. A dillemám csak az, hogy a véleményeket amit találtam arról, hogy megéri-e 2160p natívra váltani 1440 2,25 supersampling-ről, az nem csak, hogy kevés a vélemények számát illetően, de a legtöbb vélemény egyenesen egymásnak a teljes ellentétje és a tábor akik szerint megéri lecserélni a monitort szinte ugyan akkora, mint az a tábor akik pedig azt állítják, hogy ez csak pénzkidobás, mert minimális a látható különbség egy supersampling-ozott 1440p és egy natív 2160p között. :(

Új hozzászólás Aktív témák