Hirdetés
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- A megszokottól eltérő képaránnyal jön a JapanNext monitora
- Melyik tápegységet vegyem?
- Meghozta az első, memórapánikból eredő áremelését az NVIDIA
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- 3D nyomtatás
- Szendvics a csúcson: teszten a különleges ROG Swift PG27AQWP monitor
-
PROHARDVER!
OLED tanácsok, tippek, tudástár
Új hozzászólás Aktív témák
-
maglet2003
friss újonc
Kifejezetten gaming miatt vettem volna meg, mert a nagyobb felbontásnak azonos méret mellett javítania kéne a játékokban max grafikán is jelen lévő aliasing-on, ami nekem nagyon sokszor annyira zavaró, hogy egyszerűen nem tudok a játékra figyelni tőle, ezért sokszor több hétvégére is félbe hagyok egy játékot. A baj biztos velem van, mert nem hiszem, hogy ez olyan sok embernek ennyire zavaró lenne. Azt vettem észre, hogyha DSR2,25-ös downscaling-et használok, akkor nekem ezzel a gondommal az sokat segít. Mivel így a gpu egyébként is 3840x2160 felbontásban futtatja a dolgokat, ezért szerintem már lehetne (feltételes módban) értelme lecserélni a monitort is egy olyanra aminak 4k a felbontása. A dillemám csak az, hogy a véleményeket amit találtam arról, hogy megéri-e 2160p natívra váltani 1440 2,25 supersampling-ről, az nem csak, hogy kevés a vélemények számát illetően, de a legtöbb vélemény egyenesen egymásnak a teljes ellentétje és a tábor akik szerint megéri lecserélni a monitort szinte ugyan akkora, mint az a tábor akik pedig azt állítják, hogy ez csak pénzkidobás, mert minimális a látható különbség egy supersampling-ozott 1440p és egy natív 2160p között.
-
maglet2003
friss újonc
Sziasztok!
Már egy ideje egy 27 colos 1440p LG W-OLED (27gr95qe-b) monitort használok, viszont az elmúlt napokban azon gondolkoztam, hogy lehet, hogy lecserélném egy 27 colos 2160p ASUS QD-OLED monitorra (pg27ucdm) most hogy lecseréltem a GPU-m egy 5080-ra. Szerintetek megéri 2k-ról 4k-ra váltani ha a két monitor mérete ugyanaz? Sokat olvasom, hogy nagyon sokan a PPI miatt igen is ajánlják ezt az ugrást, viszont én egyszerűen nem tudom elképzelni, hogy egy 27 col-os 1440p képénél tényleges mennyivel tűnne jobbnak a szemnek egy 2160p képe. Illetve szerintetek megéri-e egy w-oled-ről qd-oled-re váltani feltéve, hogy amikor a monitort főleg használom akkora már lement a Nap? Egyesek szerint jobb színe van, viszont más vélemények alapján amiket olvastam ezek a színek ténylegesen nem "jobbak" hanem inkább túlszaturáltak. Gondolkoztam még egy MSI 322URX-en is, viszont arra jutottam, hogy attól függetlenül, hogy még sohasem ültem egy 32 col-os monitor előtt, szerintem nekem a 27 col bőségesen elég abból kiindulva, hogy úgy érzem a 27 col pont jól tölti ki a látóteremet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 12 Pro 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-L - i5-1135G7 I 8-16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 222 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i5-13450HX, RTX 5050
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Skynet258