- Forradalomi előrelépésként jellemzi az NVIDIA a DLSS 5-öt
- Az Acer Helios sorozata is megkapja azt a bizonyos Plust
- Ultranagy sűrűségű rackkonfigurációkba jött az NVIDIA RTX PRO kártyája
- A tajvani chipgyártóknak is beteszi a kaput a Hormuzi-szoros lezárása
- Vékony, sokgombos, játszós és produktív: így jellemezhető a Corsair klaviatúrája
- Milyen monitort vegyek?
- Forradalomi előrelépésként jellemzi az NVIDIA a DLSS 5-öt
- Androidos tablet topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- LG LCD és LED TV-k
- Milyen egeret válasszak?
- Philips LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
OLED tanácsok, tippek, tudástár
Új hozzászólás Aktív témák
-
razor03
aktív tag
Kipróbáltam a régi DELL IPS monitorommal, és megy minden. Betölt a játék, megy mint a golyó, és menüben sem hallom ezt a frekvencia zajt (amit kb. ahhoz tudok hasonlítani mint amikor egy szúnyog zümmög a füledben.
Egy másik hiba ami szintén ennek a monitornak a megvásárlása után jelentkezett, hogy Windows-ban 30-40 perc után recseg a hang ha mp3-mat vagy youtube-on zenét hallgatok ... újraindítás után megszűnik a recsegés, de újabb 30 perc után megint hozza ezt a hibát.
Ma már annyira rossz volt a helyzet, hogy Metro Exodus a menüjében is ki-be kapcsolta a gépem legalább 3x. Ha felbontást állítok akkor is elszáll a játék.
Néztem: másik driver-t, másik DP-ot a kártyán, 60-hez beállítással, mindkét BIOS állásban kipróbáltam ami a kártyán van, levettem a gépet a szünetmentesről hogy közvetlen a 220-ról menjen, és egyik változás sem hozott javulást.
Esetleg HDMI-vel még lehet hogy jó. Ha valakinek van valamilyen tippje örömmel fogadom. VRR, GSync nálam megy... vsync off minden játékban, meg a szokásos 12 bit, 240 Hz... gyári DP kábelt használok.
Ami fix, hogy a régi monitrorral hibátlan a gép.
Új hozzászólás Aktív témák
- AlzaPower LML-120 Monitor Light Bar 5W, 51cm, fekete
- 27% - ASUS ROG Swift PG27AQDM OLED Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 0.03ms /
- 27% - Dell S2721NX IPS Monitor! 1920x1080 / 75Hz / 4ms / FreeSync
- 27% - MSI MAG 321UPX OLED Gaming Monitor! 3840x2160 / 240Hz / 0.03ms / FreeSync
- 27% ASUS VY249HF White IPS Monitor! 1920x1080 / 100Hz / 1ms / FreeSync
- MacBook Pro 16" M1 Max 64GB / 2TB / 27%-os ÁFÁS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P51 XEON I 32GB I 512SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Xiaomi 13T / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- AKCIÓ! Dell Latitude 3430 üzleti notebook - i5 1235U 8GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe WIN11
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 (5TW10AA) - 3x4K felbontás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Skynet258