Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• razor03

aktív tag

Kipróbáltam a régi DELL IPS monitorommal, és megy minden. Betölt a játék, megy mint a golyó, és menüben sem hallom ezt a frekvencia zajt (amit kb. ahhoz tudok hasonlítani mint amikor egy szúnyog zümmög a füledben.

Egy másik hiba ami szintén ennek a monitornak a megvásárlása után jelentkezett, hogy Windows-ban 30-40 perc után recseg a hang ha mp3-mat vagy youtube-on zenét hallgatok ... újraindítás után megszűnik a recsegés, de újabb 30 perc után megint hozza ezt a hibát.

Ma már annyira rossz volt a helyzet, hogy Metro Exodus a menüjében is ki-be kapcsolta a gépem legalább 3x. Ha felbontást állítok akkor is elszáll a játék.

Néztem: másik driver-t, másik DP-ot a kártyán, 60-hez beállítással, mindkét BIOS állásban kipróbáltam ami a kártyán van, levettem a gépet a szünetmentesről hogy közvetlen a 220-ról menjen, és egyik változás sem hozott javulást.

Esetleg HDMI-vel még lehet hogy jó. Ha valakinek van valamilyen tippje örömmel fogadom. VRR, GSync nálam megy... vsync off minden játékban, meg a szokásos 12 bit, 240 Hz... gyári DP kábelt használok.

Ami fix, hogy a régi monitrorral hibátlan a gép.

Új hozzászólás Aktív témák