Hirdetés
-
PROHARDVER!
OLED tanácsok, tippek, tudástár
Új hozzászólás Aktív témák
-
razor03
aktív tag
Kipróbáltam a régi DELL IPS monitorommal, és megy minden. Betölt a játék, megy mint a golyó, és menüben sem hallom ezt a frekvencia zajt (amit kb. ahhoz tudok hasonlítani mint amikor egy szúnyog zümmög a füledben.
Egy másik hiba ami szintén ennek a monitornak a megvásárlása után jelentkezett, hogy Windows-ban 30-40 perc után recseg a hang ha mp3-mat vagy youtube-on zenét hallgatok ... újraindítás után megszűnik a recsegés, de újabb 30 perc után megint hozza ezt a hibát.
Ma már annyira rossz volt a helyzet, hogy Metro Exodus a menüjében is ki-be kapcsolta a gépem legalább 3x. Ha felbontást állítok akkor is elszáll a játék.
Néztem: másik driver-t, másik DP-ot a kártyán, 60-hez beállítással, mindkét BIOS állásban kipróbáltam ami a kártyán van, levettem a gépet a szünetmentesről hogy közvetlen a 220-ról menjen, és egyik változás sem hozott javulást.
Esetleg HDMI-vel még lehet hogy jó. Ha valakinek van valamilyen tippje örömmel fogadom. VRR, GSync nálam megy... vsync off minden játékban, meg a szokásos 12 bit, 240 Hz... gyári DP kábelt használok.
Ami fix, hogy a régi monitrorral hibátlan a gép.
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD FX
- E-roller topik
- Elektromos autók - motorok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Forza Horizon 6 - Vár ránk Japán!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parfüm topik
- További aktív témák...
- 237 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070
- BESZÁMÍTÁS! 16GB G.SKILL Trident Z 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Eladó Apple iPhone 14 Pro Max 128GB Purple / 12 hó jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 11 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4258
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Skynet258