- Milyen TV-t vegyek?
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- RDNA 4m architektúrával jönnek az AMD készülő IGP-i
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen egeret válasszak?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
OLED tanácsok, tippek, tudástár
Új hozzászólás Aktív témák
-
razor03
aktív tag
A gyári HDMI kábelt használom a monitorhoz, kipróbáltam a gyári DP kábelt is de utóbbi nem jeleníti meg az alaplap BIOS-át
, illetve a bekapcsolás utáni jelszót sem tudom beírni, mert nem jeleníti meg azt a felületet sem. Magyarul se post képernyő, se BIOS nincs DP-ról. Viszont HDMI-ről látom a post képernyőt, csak így meg elesek a 240 Hz-től.240 Hz nekem nem hiányzik, CS-vel meg egyéb kompetitív játékokkal nem játszom, Assassins Creed, meg Resident Evil... ilyen gamek vannak fent, 60-100 fps-nél úgysem kapok többet max grafikán.
Van erre a post képernyős dologra valami megoldás? Esetleg drágább DP kábel megoldhatja?
8 bit, 10 bit: tegnap kértem egy alapértelmezést a control panelhez, és ezután felajánlotta a 10 bit-et, leokéztam, de nem fogadta el, maradt a 8 bit, és utána már nem tudtam újra kiválasztani a 10 bit-et. Legfrissebb driver van fent, szerintem a kártya ennyit tud.
Nem baj, hamarosan úgyis lecserélem 2080 Ti-ra

Új hozzászólás Aktív témák
- PR-Telecom
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Peugeot, Citroën topik
- Motoros topic
- Íme az új Android Auto!
- Milyen TV-t vegyek?
- Renault, Dacia topik
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- 27% - iiyama ProLite XUB2763QSU-B1 IPS Monitor! 2560x1440 / 100Hz / 2ms / FreeSync
- Dell UP3017 30" monitor forgatható, dönthető, professzionális használatra, PremierColor !!!
- 27% - iiyama G-MASTER G2470HSU-B6 IPS Monitor! 1920x1080 / 180Hz / 1ms / FreeSync
- AOC 24G2ZE FHD/IPS/240hz (085)
- 27% - Dell S2721NX IPS Monitor! 1920x1080 / 75Hz / 4ms / FreeSync
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- Akko M1 fekete-szürke keycap szett
- HP ELITE 8000 SFF PC: passzív VGA HDMI, C2D E8400 + 4GB RAM
- Apple iPhone 12 64GB - Kártyafüggetlen, Fekete, 91% Akku - 1 Év Garanciával
- iPhone 11 Pro 64GB 95% (3 hónap garancia)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

, illetve a bekapcsolás utáni jelszót sem tudom beírni, mert nem jeleníti meg azt a felületet sem. Magyarul se post képernyő, se BIOS nincs DP-ról. Viszont HDMI-ről látom a post képernyőt, csak így meg elesek a 240 Hz-től.
Skynet258