- Máris frissítette az ipari felhasználásra szánt Ryzen Embedded szériáját az AMD
- A TCL egyebek mellett egy 1040 Hz-re képes monitorral készül az idei évre
- A pénztárcák imádni fogják az ID-Cooling új CPU-hűtőit
- Különleges házzal jön a Colorful asztali PC-je
- Nem egy, nyolc képe is van hozzá a Matroxnak
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- A TCL egyebek mellett egy 1040 Hz-re képes monitorral készül az idei évre
- Házimozi belépő szinten
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Mégis meglepi egy új GeForce-szal a rajongókat az NVIDIA?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- DUNE médialejátszók topicja
-
PROHARDVER!
OLED tanácsok, tippek, tudástár
Új hozzászólás Aktív témák
-
HEAHEA
aktív tag
válasz
NyalokAA
üzenetére
Köszönöm a tanácsokat mindenkinek.
Már majdnem megírtam, hogy teleítés után jó lett, de most megint előjött a "legjobb" hiba, igaz csak az értesítés, minden más egyéb nélkül.
Valamiért aszt gondolom, ez szoftveres gebasz lesz, majd tesztelgetem az ajánlott tippeket megfogadva is. Amióta megvan ez a monitor azóta tapasztalom ezt.
Ha meglett a megoldás , majd jelentkezem.
DE, hogy ON is legyek. Amióta megvan ez a monitorom (Philips Evnia 49M2C8900/00), az elején a pixel frisítéssel vacakoltam, nem tudtam mikor fejezte be miután feldobta a 4 óránkénti értesítést a művelet elvégzéséhez, mert amikor elfogadtam, nem tudtam mikor végzett, mert a kép nem jött vissza, de pc nem állt le.
A Windows zavart be, az alvó állapotnál kellett módosítani az időt, így már jó volt az egész. A pixel frisítés után (4-5 perc) visszajött a kép és ott folytatthattam, ahol abbahagyhattam. Viszont sokkal fényebb módban tért vissza, nem abban a féynerőbeállításban, amiben használom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad // T - Széria // X1 carbon // X1 Yoga 2-in-1 // és a többiek... 3-12. gen.
- Apple iPhone SE 2022 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 165 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- HP Elitebook 840 G4,14",HD,i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Hp Zbook 15 G5 15,6" FHD/ i7-8850H, 32GB, 512GB SSD, Quadro P2000- HUN / számla-garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Skynet258