- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- VR topik
- OLED TV topic
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- NVIDIA® driverek topikja
- Androidos fejegységek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Autós kamerák
- Bambu Lab 3D nyomtatók
-
PROHARDVER!
OLED tanácsok, tippek, tudástár
Új hozzászólás Aktív témák
-
ftamas0201
senior tag
Végül úgy döntöttem, hogy megy vissza, elállok tőle (Ha befogadja az alza egyáltalán, egyelőre még várakoztat). A Text Clarity valószínűleg nem a legrosszabb, de a színes betűkön, az apróbb betűkön még így is eléggé látom pedig kb 70-80cm-ről nézem, de ezt már kivesézték ugye itt hogy WQHD felbontáson ez azért erősebb és valószínűleg 4k-n nem látható viszont nem szerettem volna és ezért is gondoltam hogy egy 4th tandem oled hátha már valamilyen szinten rendben lesz, ugye ezzel reklámozták is, hogy jelentősen javul, de mint mondtam én nem láttam előtte WOLED-et és QD-OLED-et ezért nem tudom milyen a többi generáción és nincs összehasonlítási alapom. Egyelőre visszatérek az LG 27GP850P-B monitoromhoz és elengedem az oledet pedig az 55CX3 tv-met imádom, de itt teljesen más a felhasználás monitor tekintetében, míg ott csak film és videónézés.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- VR topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Horgász topik
- Energiaital topic
- Crimson Desert
- Android játékok topikja
- További aktív témák...
- Dell UP3017 30" monitor forgatható, dönthető, professzionális használatra, PremierColor !!!
- 27% - iiyama G-MASTER G2470HSU-B6 IPS Monitor! 1920x1080 / 180Hz / 1ms / FreeSync
- 27% - ASUS ROG Swift PG27AQDM OLED Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 0.03ms /
- AOC 24G2ZE FHD/IPS/240hz (085)
- Dell Alienware AW2725DF Monitor - 2 év 2 hónap garancia - GARANCIÁBAN CSERÉLT (Új)
- LG UltraGear 32GS95UX-B OLED Monitor! 32" 3840x2160 / 480Hz / 0.03ms / FreeSync / G-Sync! BeszámítOK
- Részletfizetés. BankMentes. Kamatmentes. Új noblechairs EPIC FEKETE ARANY. 3 év garancia!
- 27% - Crucial 96GB (2x48GB) DDR5 5600MHz CT48G56C46S5 Notebook RAM!
- MSI 14 Modern C12M FHD IPS i7-1255U 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- Számítógép javítás Budapest Laptop szerviz WiFi és router beállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Skynet258