- A természettel együtt ébredeznek a hardverek
- A '90-es évek jutnak az eszünkbe az ATK készülő egeréről
- Huszadik születésnapjára eléggé megváltozott az Antec nagytornya
- Még a saját szövetségeseivel szemben is fegyverként használná az AI-t az USA
- Mégis meglepi egy új GeForce-szal a rajongókat az NVIDIA?
-
PROHARDVER!
OLED tanácsok, tippek, tudástár
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dare2Live
félisten
Én nem kompromisszum mentesről beszéltem. pl Doom AGs plda. Hogy meglegyen 4Kban a 200+fps bizony huzogatni kell csúszkákat. Más kérdés, hogy hude érdemi látványbeli difi nem lesz. De kompromisszum. Detto "kompromisszum" Total Waros plda is. De ott pl a WQHD sokkal nagyobb kompomisszum lenne, mint a csak 60fps.
Persze rakás plda van ahol maxra rántva, DLSS nélkül 4Kban tényleg elhasal a 3080. pl CP. DLCkkel, 4K OLEDen újra végig akarom tolni. Na ott lesz DLSS, csúszka huzogatás rendesen. Játékélményben nem hinném hude sokat bukni fogok.
Ahol tudom, hogy csúnyán elbukik a 3080 az a VR. Kell a stabil min 110FPS + 2 szemnek a felbontás. VRen 5090 is el tud hasalni. Na igen ez fáj. Majd 1.5év múlva 6080al végigtolom CPt harmadszorra is VRel.

Új hozzászólás Aktív témák
- LG 77C3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4457
- Lenovo Flex 5 - 14.0" Touch WUXGA - Ryzen 3 5300U - 8GB - 256GB - Win11 - Garancia - MAGYAR
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Skynet258