- Olcsó vs. drága egér: melyiknél érzed meg igazán a különbséget?
- Itt a Microsoft szörnyprocesszora, ami 132 maggal tarolhatja le a felhőt
- Az Inteltől – nem csak az Intelnek
- Alice Recoque-kal mutatná meg Európa hogyan kell szuperszámítógépet építeni
- Pokolian jól elrejtette egyik leghasznosabb hardverét az Intel
-
PROHARDVER!
OLED tanácsok, tippek, tudástár
Új hozzászólás Aktív témák
-
emiki6
veterán
Ezeket kicsit a saját lelke miatt csinálja az ember. Azért is írtam most, mert sok praktikát olvastam, mostanra nagyjából végigpróbáltam és kialakult, hogy mi az ami nem kényelmetlen.
Amit a valaki írt, arra én nem emlékszem, de a HUB videóban volt tálca inverz beégés (mert fehér ablakon melózott és sötét volt a tálca).
Mindenesetre szerintem nem érdemes a tálca elrejtéssel szopatni magunkat. De mondom, szerintem a tálca eltűnés-előtűnés lassú animációja az, amitől nem jó használni, amúgy nem zavarna.Amit én kerülnék, az az auto-hdr a win11-ben, mert játékoknál a világos HUD rikítani fog és statikus is, így azt tuti beleégeti az oledbe, ha sokat játszik az ember egy játékkal.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP OMEN X 24' TN 240Hz
- Alienware AW3423DW QD-OLED monitor - 2028. 01. 24-ig tartó ALZA jótállás
- LG UltraGear OLED 27GX790A-B . 480Hz . 0.03ms . DP 2.1 . 2560x1440 - Garancia 2028.07.07.
- Eladó: 2 db MSI MAG272CQR 27' Ívelt Gaming Monitor (csak egyben)
- 10" Full HD Érintőképernyő - Crestron M201923006 TS 1070 Touch - Piaci ár alatt
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- 0% THM 4 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3744, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Ultra 2 49mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ Lenovo ThinkPad T16 Gen 4 - 16" WUXGA - Ultra 7 255U - 32GB - 1TB SSD - Win11 - 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Skynet258