Hirdetés
- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
- Kína bekérette az NVIDIA-t, de szerintük nincs hátsó kapu a chipekben
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Okos Otthon összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsamiatt
őstag
válasz
BlackJack21 #36191 üzenetére
Tok jo otlet. Koszonom
-
Janaboy
veterán
Köszi srácok, akkor eddig eléggé úgy néz ki, hogy a cloudflare a legegyszerűbb
-
LLKobe
veterán
-
noorbertt
őstag
válasz
Janaboy #36193 üzenetére
Nincs órám és hasonló igényem , de én ezt* használom és iszonyat egyszerű a setup.
https://www.cloudflare.com/products/zero-trust/ -
Janaboy
veterán
Némi segítséget kérnék, hátha valakinek van handson tapasztalata Home Assistant ezen részén.
Garmin órához letölthető egy Hasscontrol nevű app, amivel tudok egyszerű dolgokat vezérelni de ehhez https elérés kell.
Nyilván ezt belső hálózaton körülményes megcsinálni, mert akkor más eszközökre is hatással lenne.
Már keresgélek egy ideje, és amiket eddig találtam duckdns, letsencrypt és nginx kell hozzá, de ezek viszonylag régebbi cikkek.
Van valami egyszerűbb módszer erre? Én amúgy nem akarom elérni kintről, azt akarom, hogy bent működjön az óráról és ennyiKöszi
-
stigma
addikt
válasz
LouiS22 #36180 üzenetére
Hi, köszi az infókat.
1. Úgy jártam el , ahogy mondtad/írtad(port: /dev/ttyUSB0) , de majd még figyelem a napokban, hogy lesz e még ilyen jellegű probléma.
2. Igen jelezte a frissítést, amire rá is nyomtam. Viszont pont a frissítésre váró konnektor a gépemnél volt, amit le is kapcsolt, mert ezekszerint úgy frissít amit nem tudtam
3. Itt van mit még tanulnom, hogy milyen kártyák/integrációk hogy vannak.
-
BlackJack21
tag
válasz
zsamiatt #36178 üzenetére
Én, ha egy normál irodai teleszkópos székről van szó, akkor a gázrugó összenyomott állapotát vizsgálnám. Vagy erőmérő bélyeg a gázrugó végére( ha szétszedhető a szék ), vagy valami rugós végálláskapcsolós dolog, akár távolságmérő szenzor, de egy diy szenzor is felmerül egy mágnesgyűrűvel, meg egy reed relével.Ez mind a szék alján lenne, ott elfér, a szenzor része meg akár a default zigbee-s ajtónyitó szenzor is lehet.
-
Gh0sT
addikt
válasz
zsamiatt #36176 üzenetére
Én azt vallom, hogy egy lakás azért okos, mert:
- fel van programozva egy elég magas szintű automatizáció, ami észrevétlenül biztosít kényelmi funkciókat (automatikus napszakfüggő árnyékolás, világítás bizonyos helyiségekben, hőmérséklet beállítás, otthon és távollét érzékelés, riasztások, stb).
- vannak kapcsolóid, amikkel az automatizációt felül tudod bírálni, vagy a paramétereit állíthatod
- van EGY darab olyan alkalmazás, amibe integrálva van az egész rendszer és amivel számítógépen, mobilon, tableten bármit tudsz vezérelni
- hanggal is tudod vezérelni, vagy le tudod kérdezni a rendszer nagy részét -
LouiS22
veterán
válasz
stigma #36179 üzenetére
1: próbáld meg névvel hivatkozni az USB eszközt, vélhetően most ttyusb (vagy valami hasonló) névvel hivatkozod a zigbee dongle-t, az eszköznek van egy nagyon hosszú neve, az usb eszközöket listázva meg fogod találni (nem ülök most HA előtt, de van egy hardver fül, ott meg fogod találni).
2. fogalmi keveredés van, de ha az eszközt szeretnéd frissíteni (és fel is ajánl hozzá frissítést), akkor igen, azt itt tudod megtenni (más kérdés, hogy nem feltétlenül lesz arról changelog, hogy valójában mit is frissít).
3. az időzítést a HA-n keresztül tudod kezelni, pl. egy automatizáció segítségével
-
stigma
addikt
Sziasztok.
Pár apróbb kérdésem lenne HA-val kapcsolatban:
T630-as kisgépen fut, Debian 11-re tettem HA Supervisort, Zigbee Donble USB-s eszközt használok (zigbeeMQTT EDGE + szükséges bővítmények-et feltettem)
1. probléma: 502 Bad Gateway
Ha HA-n belül a ZigbeeMqTT Edge-re megyek hibát dob(502 Bad Gateway) nem indul el.
kb 2-3 naponta szokta dobni.
Megoldás: USB-s sticket kihúzom, vissza utána egy HA Supervisor restart és meg van oldva a probléma.
Más is tapasztal ilyesmit?2.FW update : ZigBee Socket Plug EU 16A
Ha frissíteni akarom a driver(márha szükséges) akkor a Zigbee2MQTT EDGE /OTA menupontban tudom ezt megtenni?
A konnektorrol a napokban teszek be screenshot-ot , mit is tud, egyenlőre TS011F_plug_1-ként ismerte fel a rendszer.
ZigBee Socket Plug EU 16A Adapter Power Monitor Smart Socket APP Remote Control Tuya Smart For Alexa Google Home Assistant3. TS011F_plug_1 időzítő funkciót hogy lehet előcsalni?
Gyerekzár, ki-bekapcsolás, figyasztásmérés, stb mind megy, viszont majd ezt szeretném használni a későbbiekben.Válaszokat előre is köszönöm.
-
LouiS22
veterán
válasz
zsamiatt #36176 üzenetére
Ennek vajmi kevés köze van az okos otthonhoz, de ezen tényleg nem veszünk össze. Szerintem amit te akarsz így, az parasztvakító maszatolás, egy sima if then. De ettől a lakás nem lesz okos, nem fog öntanulni, nem fog magától döntést hozni. A nyomásérzékelő szenzor (párnaszenzor, ahogy a kolléga is írta) lehet a megoldás rá. Aztán amikor megpróbálod a tápellátását biztosítani, vagy elemet cserélni benne, akkor majd szép csendben visszatérsz a jól bevált megnyomom a power gombot módszerhez
De ez az én véleményem, hobbi projektnek jó lehet, én a gyakorlati hasznát, a hozzáadott értéket nem látom benne.
-
zsamiatt
őstag
válasz
LouiS22 #36173 üzenetére
okos otthonban gombokat akarunk nyomogatni? Nézzük innen a dolgokat. De ízlések és pofonok ahogy te is mondod.
A robot porszívóhoz is most csak azért tettem gombot, hogy a konyhába menjen mert nem tudom még megoldani ami az 5. elemben volt a Zorg irodájában. Leesik valami kosz akor automatikusan érzékeli. Lehet MI erre is képes lesz előbb utóbb kamerán keresztül de itt még szerintem nem tartunk. Már az üveg törés hangját speciel lehetne figyelni. hm.
-
fo_di
őstag
válasz
zsamiatt #36152 üzenetére
én inkább nyomásérzékelő párnaszenzorokat tennék rá, valami ilyesmit, legfeljebb kisebben: https://www.youtube.com/watch?v=3ufUkOIXGAo (valószínű bevarrható a szék párnájába)
-
fo_di
őstag
sziasztok, egy kérdés:
bukó-nyíló erkályajtó kilincsét mivel érzékelnétek? becsukva marad sima nyíló állásban is, így nappal sokszor úgy tartjuk, hogy ki tudjunk szaladni, ha kell, de kéne valami riasztás, hogy ha elmegyünk, zárjuk be (mivel maga az ajtó csukva, nem tűnik fel, hogy nincs bezárva)
tehát az kellene, hogy a kilincs maga 6, 3 vagy 12 óra felé áll
gondolkodtam aqara nyitásérzékelőn a kilincsre, de attól tartok, beleakad a kezünk nyitáskor, szóval valami jobb kéne (maga az ajtó helyzetére ha jól gonodlom, két érzékelő kellene, amik kompozitja majd megadja a bukó-nyitott-zárva helyzetet) -
Gh0sT
addikt
válasz
zsamiatt #36163 üzenetére
Számítógépnél ülésre ötlet: monitor dugaljba egy fogyasztásmérős okosság, ha a fogyasztás nagyobb, mint a standy fogyasztás, akkor épp ül ott valaki. Laptop hasonlóan.
Étkező: ha a székek be vannak tolva, amikor épp nem ül senki az asztalnál és megoldható, akkor egy elemes nyitásérzékelővel próbálkoznék. Persze ehhez megfelelő székre lesz szükség és nem árt mágnesszalaggal végigragasztani a konyhaasztalt is. -
passat77
tag
válasz
LouiS22 #36154 üzenetére
Értem...
Szépen összefoglaltad, a lényeget megértettem.
Elengedem a 2011-es raspberryt és megy vissza a fiókba.
Csak ismerkedés céljából akartam előszőr a régebbi még támogatott verziót feltenni, és majd utána eldönteni, hogy van-e nekem benne fantázia beruházni egy tovább supportált vasra is (PI4).
Még egyszer THX a szakértést... -
vampire17
addikt
Ha mar tema lett. En ezt hasznalom klima fogyasztas meresre, mennyire megbizhato a cucc?
-
LouiS22
veterán
válasz
zsamiatt #36152 üzenetére
Szerintem semennyire (riportol x ideig és ennyi, ha nyugalomban ülök, akkor szvsz nem fog történni semmi sem), erre sokkal célszerűbb vételezni aliexpress országából erre kitalált szenzort (amiket pl. autók ülésében is használnak). Csak hát az nem kész megoldás, még bűvölni kell. Nem tudom, hogy mi a cél, mit lehet így "automatizálni", te tudod, hogy megér-e ennyit "szarakodni" vele.
-
LouiS22
veterán
válasz
passat77 #36149 üzenetére
Az elmúlt 9 hónapban sokat fejlődött, változott a HA. Saját magadat lövöd tökön azzal, ha egy idejétmúlt image-dzsel kezdesz szórakozni, és nagyon hamar beleszaladhatsz egy olyan, időközben berakott breaking change-be, amit a dokumentációban már nem lesz jelölve (hiszen megtörtént, aktualizálták), te meg nem fogod érteni, hogy miért nem megy, "pedig a leírást követem". Hidd el: jobban jársz, ha veszel egy nagy levegőt és vásárolsz egy supportált hardvert (pl. pi4). A felhasználói élmény is jobb lesz. Plusz nem támogatott lévén magadra leszel utalva, hibánál túrhatod a netet, kérdezősködhetsz, a válasz 99%-ban az lesz: sorry, not supported.
-
zsamiatt
őstag
rezgés szenzor szerintetek mennyire lehet alkalmas arra, hogy egy forgó széken való ülést figyeljen?
-
jézusom
addikt
-
-
passat77
tag
Sziasztok,
Home Assistant-ot szeretnék egy régi málnapcre telepíteni. Sajnos csak a 6.6-os verzióig volt ez az 1-es PI támogatva. Letöltöttem, kicsomagoltam, kiírtam sd-re az IMG fájlt. Boot után a telepítés az alábbi hiba üzenetig jut el: “Waiting for the Home Assistant CLI to be ready…” which I’d expect. However, after some time a new message comes up on the screen plugged into the Pi:
“[WARN] Home Assistant CLI not starting! Jump into emergency console…”
Tud nekem ebben valaki segíteni, hogy hol akad el a telepítés? Köszönöm előre is... -
Degeczi
nagyúr
válasz
mikk2000 #36139 üzenetére
Ne beszélj mellé, itt senki nem állított ilyet!
Viszont egy mosógép áramfelvétele simán elérheti a 10A-t, így nagyon nem biztonságos olyan mini fogyasztásmérőben használni, amit már a gyártója is csak ennyire specifikált... Célszerű az ilyen adatokat erős fenntartással fogadni, és egy mondjuk 70% terhelést semmiképp nem meghaladni. Ezért ilyen eszközhöz mindenképpen 16A-re specifikált aljzat való. -
mikk2000
őstag
válasz
jézusom #36140 üzenetére
Nem tudom miről van szó, ennek ellenére észrevételek:
A terminálba root joggal kell futtatni azt a parancsot. Azonkívül a sysctl.conf fájlt is módosítani kell, hogy reboot után is megmaradjon.
Továbbá amit te találtál a 0.19-es verzióra vonatkozik, azóta sok víz lefolyt a Dunán, a 0.28-ban pl ezt írják: "don't set receive buffer if it is already large enough by @dchaofei in #3407"
Tehát nem fogja megnövelni, ha szerinte elég.Ha nem kapsz buffer méretre warningot, és nincs gondod se, nem érdemes foglalkozni vele.
Ha csak a warning zavar, de amúgy minden oké, akkor meg a 0.26-os változásban:
"adds an environment variable to turn off the receive buffer warning (QUIC_GO_DISABLE_RECEIVE_BUFFER_WARNING
)" -
jézusom
addikt
Sziasztok!
Ezen az oldalon van elvileg info, hogy a puffer méretet tudon növelni. Clodflare eléréshez kell.
De ezeket hova lehet beÍrni? És melyiket kell home assistantba? A terminal nem fogadta el. -
mikk2000
őstag
-
fradi81
veterán
Hello
Néhány napja rendeltem a gosund sp1 4db-os szettet. Egyikre a számítógépes rész van kötve a másikra a klíma de már pár napja lekapcsolva mert nem kellett használni, előbb hallottam egy puffanó hangot gondoltam ránézek.
A cucc füstszagú gondolom ennek annyi, a klíma és a konnektor működik. Kérdés merjem-e használni a többit, okozhat-e komolyabb kárt, kigyulladhat-e, tönkreteheti-e ami rá van kötve? -
radio11
tag
Végre sikerült összehoznom a vezeték nélküli lcd kijelzőt, amire tetszőleges információt tudok küldeni HA-ból. Egy NodeMCU meg egy 2x20 karakteres LCD az egész, na meg egy csomó bohóckodás Arduino IDE meg MQTT alatt.
Az alapja ez volt:
https://community.home-assistant.io/t/wireless-weather-station-precise-air-quality-meter-with-remote-display-nodemcu-mqtt/213568
A library-k összerakása volt az izgalmasabb, meg az, hogy az lcd.init parancs helyett már lcd.begin van, ez téves a leírásban
HA alatt a payload template szintaktikájával bajlódtam sokat mire megtaláltam a jó megoldást. -
Geby
senior tag
Sziasztok!
Sonoff TH10 vagy TH16 helyett mit ajánlotok hőmérsékletmérésre ? Mintha ez kifutott termék lenne.....
Ha jó látom Ali-n már ott az újabb generáció, csak nálunk még nem kapható.
[link] -
Gh0sT
addikt
válasz
amd1400 #36130 üzenetére
Az elmondottak alapján az alap Recorder integrációt használod, ami mögött egy SQLLite adatbázis van. Maga az adatbázis fájl a config mappában van home-assistant_v2.db néven.
Alapértelmezés szerint 10 napnyi adatot tárol az adatbázis, szóval 10 nap után el fog tűnni a hibás rekord. Ha mégis törölni szeretnél egy rekordot, akkor érzésem szerint szükséged lesz:
- egy SQLLite adatbázis kezelőre
- némi SQL ismeretreJómagam úgy állnék neki, hogy lelőném a HA-t és készítenék egy másolatot az adatbázis fájlból biztos ami biztos alapon. Ezután az adatbáziskezelővel fel kellene térképezni az adatbázis felépítését és megtalálni a táblát, majd benne a törlendő rekordot.
-
evitiguF
senior tag
válasz
sambenez #36129 üzenetére
Sorry, nem válasz akart lenni...
Sziasztok,
wifis hőmérőt, vagy wifis termosztátot keresek, amit adott esetben neten keresztül bárhonnan elérhetek ellenőrzés, módosítás céljából.
Hőmérőnél értelemszerűen valakit meg kell kérnem, ha módosítani is szeretném, az árkülönbözet a döntő, mire esik a választásom.
Semmi egyéb okos dolog nincs a házban, egy régi Termo ÖV 35 Color gázkazánt vezérelve, ha termosztátról van szó.Kis háttérinfo a miértről:
Tavaly többször előfordult, hogy a beállított hőmérsékletet elérve nem kapcsolt ki a kazán.
Ezt ha időben észrevettük, manuálisan kikapcsoltuk, viszont akadt eset, amikor épp nem tartózkodtunk otthon, így felesleges gázmennyiség használódott el.
Ez most az új árakkal fájdalmas is tud lenni, ezt szeretném elkerülni. -
amd1400
újonc
Sziasztok.
Home Assistantot használok. Van egy Xiaomi hőmérséklet mérő szenszenzorom.
Egyszer valamiért felugrott 100 fokra a hőmérséklet. Nem tudom miért.
Az lenne a kérdésem, valaki tudna-e segíteni abban, hogy az adatbázisból ezt az egy értéket ki tudom-e valahogy törtölni? Ha esetleg már volt ilyen kérdés, akkor egy linket is elfogadok, ahol ennek a problémának utánna tudok nézni. -
LouiS22
veterán
válasz
BullZeye #36126 üzenetére
99%-ban megegyeznek belül (szoftveresen biztosan, hiszen tuya szinte az összes), szerintem hardveresen is ugyanabból a kínai gyárból erednek, csak más "ruhát" kapnak (értsd: külső)
Szóval innentől ízlés és pénztárca dolga, hogy melyiket választod. Szoktam látni alin csicsás, sokat ígérő fotókat, megnézem, hümmögök és lapozok tovább.
-
Degeczi
nagyúr
válasz
ViZion #36122 üzenetére
Nem is annyira a lekapcsolás a fő veszély (bár ez is épp elég, h rajtad kívülálló ok miatt legyen használhatatlan a befektetésed), hanem a kiesések. Minden évben többször előfordul, h akár napokra elérhetetlen vagy jobb esetben csak veszettül belassul vmelyik hasonló kínai felhőszolgáltatás: ez az, ami elfogadhatatlan. Főként ezért ragaszkodunk ahhoz, h mindenképpen lokálisan kell működnie az ilyen vezérléseknek. Gyors, megbízható, minden saját kézben van.
-
nszero
csendes tag
Helo. Shelly 1 és egy pir + mw szenzorral szeretnék kapcsolni egy lámpát. Eddig sikerült beállítani a shelly 1-ben, hogy a szenzor jelére kapcsoljon a lámpa majd késleltetve kikapcsoljon. Az időzítés közben újra mozgást észlel nem inbítja újra az időzítést. Letelik a 15 másodperc kikapcsol a lámpa. Azt szeretném ha az utolsó mozgás után kapcsoljon le a lámpa.
-
ViZion
félisten
válasz
sambenez #36105 üzenetére
tényleg no offense. Magam is építgetek ezt-azt, Wemos/ESP nem ismeretlen, Rpi-vel nem sokra mentem (drága, amire szerettem volna, arra határeset a teljesítménye, stb.), így a kölcsön rpi visszament, azt nem vettem végül.
Gondolkoztam a HA-n, de elvetettem, egyszerűen nem érek rá, titkos dolgok itt nincsenek (kamera, ilyesmik), a kvázi gyári megoldások megfelelőek (ewelink volt a terv, de a több eszköz miatt tuya/smart life lett az irány). A topik címe a smart home, nem a home assistant. Ezért is keveredtem ide, de látom mások is. Szal. legyetek kicsit megértőbbek
mikk2000: alap dolgokra a kínai felhős megoldások is jók. Nem fog újat megtudni rólad, ha van mobilod, akkor már mindegy úgyis.
Lekapcsolhatják? Igen, elvileg. HA-nál a szerver az otthon fut nálad egy vason, ha nincs net, akkor lokálban üzemel. Bár mint többen említették a net kiesés és az áramszünet 99%-ban egybeesik... Jobb hubra is lehet 50+ eszközt kötni. Csak figyelni kell, mert nem minden-mindennel kompatibilis, hiába pl. zigbee mind.
-
LouiS22
veterán
válasz
BullZeye #36117 üzenetére
Van kettő ilyenem, mai tudással már nem venném meg őket, és nem a zaj miatt (lehet hallani, engem nem zavar, de hallható, amikor teker). Sokkal idegesítőbb design fault az elemtartó része, valamint a borzalmas kijelző és érintőpanel.
Nyilván azért is "olcsó" most, mert ez volt az első trv, de ennél designban mindegyik cucc jobb már. Persze ha kizárólag HA-ból vezérled és a család női tagjai nem akarják kézzel állítgatni, akkor elmegy :)
-
sambenez
addikt
válasz
mikk2000 #36107 üzenetére
A Home Assistanthoz kell mondjuk egy Raspberry pi vagy valamilyen számítógép amin futtatod.
Olvasd el ezt:
Home Assistant telepítés, beállítás -
BullZeye
veterán
Akcióban szembe jött velem ez a Tuya Zigbee 3.0 radiátor vezérlő.
Nem sokkal lenne drágább a rendszer mint Hercz Mini szeleppel ami meg buta mint a föld.
Használ valaki ilyet esetleg, van értelme? Mennyire hangos éjszakánként ha tekergeti?
És hogy picit ON is legyen:
Blitzwolf BW SHP15 megérkezett, rögtön felismerte Z2M és működik routerként. Pollingot be kellett állítani 5 másodpercre, de az a része is működik, 5 másodpercenként reportol. Nem tudom van e értelme kevesebbre állítani és hogy terheli e a rendszert ha 4 ilyen eszköz 2 másodpercenként küldi az adatot. -
szricsi_0917
tag
válasz
tradeelek11 #36115 üzenetére
Nem is kötözködésből írtam. Teljesen rendben van, ha valaki jobban és valaki kevésbé ért hozzá.
Amúgy emeletes háznál beton fődémmel 2 stick kell vagy vagy először legyen csak 1 és meglátom, hogy duruzsolnak?
Még szép, hogy megoldjuk, azért van a fórum. De ha van kedved személyes oktatást tartani egy kis gyakorlattal akkor nagyon szívesen meg tudlak kínálni egy kis házi pálinkával, ha nem szereted van más is. 😁 -
tradeelek11
aktív tag
válasz
szricsi_0917 #36114 üzenetére
Nem azért írtam a második felét, engedd is el.
A lényeg teljesen elég Sonoff stick
a többit megoldjukTisztelettel
-
szricsi_0917
tag
válasz
tradeelek11 #36110 üzenetére
Ez már egy másik szint. Én még csak kezdő vasutas vagyok 😁
Csak egy Gigabyte Brix N5105-re felraktam a HA-ot és próbálkozok mi mindent is lehet kihozni a dolgokból. Kell még egy kis tanulás, hogy ilyen komplex dolgokon gondolkodjak, mint amiket te megoldasz. 😊 -
tl-x
addikt
Sziasztok. Vettem tp link okos konnektorokat és úton két tp link IP kamera is. Maradnék a márkánál de sehol nem kapható hozzá a riasztós hub. Már kifutott vagy még meg se jelent?
-
Brekecs
senior tag
-
tradeelek11
aktív tag
-
Gyufaaa
veterán
Sziasztok, smart Home eszközt építettem be a kutam vezérléséhez. Nincs automatizálva, szimplán ezzel kapcsolom. Problémám, hogy áramszünet esetén automatikusan bekapcsol. Ezt tudom valahogy orvosolni, hogy újraindulást követően ne kapcsoljon be automatikusan?
-
szricsi_0917
tag
válasz
tradeelek11 #36098 üzenetére
Ezek a keresztkérdések 😁
Én mint teljesen kezdő csak annyit tudtam meg, hogy több eszközt kezel, de mondjuk annak sem sok értelme van, mert mesh hálózatban csak a cél hardverre csatlakoztatott eszközök száma adódik össze nem pedig a teljes mesh topológia. A másik amit láttam ebből adódóan, hogy erősebb az eszkőz maga és ha minden igaz hatótávban is jobb Nekem idővel a 32 is bőven elég lesz szerintem. A "riasztós" extra és az offline mód nem releváns nálam. Viszont itt jön a kérdés a hozzáértőbbekhez, hogy van-e más számottevő különbség ami előnyt jelenthet ár-érték arányban?
Nálad a labda. 😊 -
Új hozzászólás Aktív témák
- Alufelni 4 db., R16 méretű gumihoz (pl. Ford Galaxy II) (az ár 4 db-ra vonatkozik)
- Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop 2 Pro újszerű, nagyon keveset ment
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó JÓVAL ÁRON ALUL! Bolti ára kb 72ezer Ft!
- Alfa Romeo 159 1.9JTD 120le 8v 2009 Facelift
- Ezviz C6N beltéri kamera, 1080p, éjszakai látás 10m, motoros pásztázás 360 , mozgás érzékelés
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- HP Omen 80G8E9 - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB Type-C
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- LG OLED & OLED evo Televíziók -30%
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest