- Házimozi haladó szinten
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vezetékes FÜLhallgatók
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Projektor topic
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
-
PROHARDVER!
Okos Otthon összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tufa_
aktív tag
Sziasztok,
Letezik teto ablakokhoz hasznalhato olyan eszkoz ami jelez ha nyitott ablaknal esik az eso? Tudom hogy elektromos ablakoknal lenne ra megoldas, de ha lehet akkor inkabb nem cserelnem az egeszet.
-
daninet
veterán
-
burtione
tag
Sziasztok, kérdeztem már a fórumon, motoros redőny beszerelése előtt állunk. Ajánlottátok a shelly 2.5-öt, be is szereztem. A kérdésem az lenne, hogy ezt távirányítással vezérelhető redőnyökhöz is be lehet kötni vagy csak a kapcsoló alapúakhoz? Köszi
-
koala69
tag
válasz
Degeczi #37191 üzenetére
ket tarifam van, este 10-kor valtanak majd, azoknak a napi osszesiteset adnam ossze, a baj csak az, hogy jelenleg a 2-es, ejszakai erteke "unknown", es ezert az osszesites "unavailable"
igy adom oket ossze:
- platform: template
sensors:
daily_total_consumption:
friendly_name: "Daily Total Electricity Consumption"
unit_of_measurement: 'kWh'
icon_template: mdi:lightning-bolt
value_template: "{{ states('sensor.dsmr_tariff1_daily_consumption') | float + states('sensor.dsmr_tariff2_daily_consumption') | float }}"vmit rosszul csinalok?
koszonom! -
donmackó
addikt
válasz
LouiS22 #37179 üzenetére
Nincs gateway vagy hub, csak sima wifis relé van bekötve a kapcsoló meg a lámpa közé. Nem mindig kapcsoljuk telóval (a gyerekek többnyire igen), ha lekapcsolom a kapcsolót majd vissza, akkor is felkapcsol a lámpa (áramkimaradás utáni beállítás). Ekkor indul a visszaszámlálás és max 45 percet világít és lekapcsol, vagy valaki lekapcsolja telóval/kapcsolóval. A ház 4 forgalmas részén van 1-1 tablet a falon (olcsó kínai nevesincs), azon is ott a tuya widget a főoldalon, ott rajta ikonban mindenféle automatikus feladat, ott is kapcsolható minden külön vagy az előre megírt dolgok is (turn on/off all lights meg ilyesmik).
-
Balázs*
csendes tag
Sziasztok, esetleg valaki meg tudja mondani, hogy a Xiaomi Home alkalmazással mennek-e a gosund termékek? Kifejezetten az izzókra lennék kíváncsi. Xiaomi Mi Smart Home Hub van. Köszi!
-
spider23
senior tag
válasz
Vodike #37173 üzenetére
Leírom hogy hogyan sikerült életre kelteni HA -ban a Huawei inverteres napelem rendszert. Szóval a rendszer telepítőjével frissíttettem a dongle-t ami jelenleg SPC132 majd szépen elkértem az inverter telepítő jelszavát és az inverterbe belépve engedélyeztem a dongle modbus tcp kapcsolatot.
Majd HACS -ban ezt felrakva https://github.com/wlcrs/huawei_solar
HA restart után kitöltve a kért adatokat (csak a dongle ip-t meg a slave:1-et kellett beírni, port maradt az alap 502) azonnal kapcsolódott ahogy kell. Azért bele telt 1 napba mire minden összeállt. Köszönöm a segítséget Vodike! -
Degeczi
nagyúr
válasz
koala69 #37182 üzenetére
Azt nem, mert az Energy dashboard minden megjelenítés során ad-hoc lekérdezést végez a statisztikai adatbázisból, nincsenek külön entitásként az értékek.
Mivel az ottani megjelenítés alapja egy általad megadott, folyamatosan növekvő fogyasztás szenzor, egyszerűen arra ráteszel egy utility metert daily ciklussal, és az alapján már mehet is a numeric_state above: 7.0 trigger, h már túllépted a napi keretet. -
koala69
tag
Sziasztok -- segitseget szeretnek kerni egy nagyon egyszeru dologban....
szeretnek egy figyelmeztetest kapni, ha a halozatbol felvett energia atlepi a buvos 7kWh erteket. Ehhez szeretnem hasznalni az energy dasboard-on is megjeleno napi osszesitett erteket, de nem jottem meg ra, hogy azt milyen entity-kent talalom --- erre lenne vkinek otlete? --- koszonom! -
Sziasztok.
A segítségeteket szeretném kérni.
Medence keringető, hőszivattyú, szolár rendszer vezérlésére és a fogyasztás monitorozására szeretnék rendszer kialakítani. A medence mellett egy szerelt ipari dobozban (4 dug aljas) van 2 db DIN sínre szerelhető időkapcsoló óra és biztosítékok. Eddig ezzel vezéreltem a homokszűrő + hőszivattyú, illetve a locsolórendszert is. Beállított időpontban bekapcsoltak és ment addig míg be volt állítva az intervallum. A cső kígyós szolár fűtésemet pedig egy Sonoff S55-s kültéri konnektorral vezéreltem. 3 eszköz szeretnék vezérelni (homokszűrő, keringtető szivattyú, hőszivattyú), ha lehet akkor külön-külön is. A homokszűrő és a keringtető szivattyúnak van építve egy kis doboz, ami jól szellőző és nem esik bele az eső. Ebbe a dobozba szeretném berakni a vezérlést.
Első kőrbe egy Sonoff 4CH PRO (R3) gondoltam, de abban nincs fogyasztásmérés.
Köszönöm a segítséget előre is. -
LouiS22
veterán
válasz
donmackó #37178 üzenetére
Ha a gateway/hub zigbee képes, akkor vehetsz egy elemes zigbee "kapcsolót", felragasztod kisember magasságához és boldogság van. Ráadásul később (ahogy nő) magasabbra helyezhető, majd nyom nélkül eltávolítható és mivel egy CR2032 elem hajtja, még attól sem kell félni, hogy megrázza az áram.
Amúgy ti pisilés előtt telefonon kapcsoljátok a wc-ben a lámpát?
PS: Egyébként egy mozgásérzékelő/jelenlétérzékelő egy nyitásérzékelővel társítva sokkal hasznosabb megoldás lenne az automatizálásra.
-
donmackó
addikt
Van esetleg valakinek olyan infója, hogy kapható-e olyan tuyás relé amihez lehet nyomógombot bekötni fel- lekapcsoláshoz? Meg szeretném oldani hogy a legkisebb gyerek is feltudja kapcsolni a lámpát a wc-n. Ehhez el kellene helyeznem egy gombot lejjebb a kapcsolótól. A nagyobbak tudják telefonról kapcsolgatni, de a kicsi még nem tud olvasni.
Szerk.: A lekapcsolást megoldhatom visszaszámlálóval automatizmussal is a tuyán belül.
-
pruzsi
őstag
válasz
ViZion #37175 üzenetére
Van hogy napokig jó , most pl szakad az eső és raneztem volna itthonról az ottani kamerára ,sajnos offline tehát nincs net/ már van így valószínű szakadozik.Ugyan ilyen eszköz van a mellettünk lévő másik iskolában és az önkormányzatban is. Majd megkérdezem ők mit tapasztalnak.
-
ViZion
félisten
válasz
pruzsi #37160 üzenetére
Csak azért szólok a részletek ismerete nélkül, mert hasonlóval sz*tam. Router napi restat és minden szép, kb. egy napig. Router csere... ez is sz*r. Szolgáltató modem csere, hiba maradt... Majd telefonon keresztüli asztalcsapkodásra küldtek igazi szakit, aki egy zavarszűrőt is cserélt, a modem előtt. Bódottá. Szal. lehet 200 Ft-os hiba, amire keresel most 5000 Ft-os félmegoldást. Verni kell az asztalt, h a Ti eszközötök máshol jó, nem, nem vírus, igen, volt reset-ápdét-restart, friss a windóz, pedig linuxod van és ilyesmik.
-
spider23
senior tag
válasz
Vodike #37173 üzenetére
Megpróbáltam belépni, meg is talalta a wifit sun2000 akarmit viszont a jelszó helytelen azt írja. Vagyis ilyen kevés karakterrel rá sem lehet nyomni hogy kapcsolódás. Ha több 0 át ütök be hogy összesen 8 karakter legyen akkor meg helytelen jelszó. A dongle ba meg nem is tudok belépni, annak nincs ssid je sem.
-
Vodike
tag
válasz
spider23 #37170 üzenetére
Igen, ez az. A dongle nálam SPC130, az inverter SPC146. Ez alatt nekem az emilv2 nem ment. De amint befrissítették a telepítők, azonnal működni kezdett a fenti configgal.
Be tudsz te is lépni telepítőként a '00000a' jelszóval mind a dongle-be, mind az inverterbe. Asszem az invertebe való belépéshez közel kell menni az inverterhez és fel kell lépni a ssid-jére.
A dongle-be belépni pedig meg tudod csinálni amit az emilv2 kér:
in the Dongle settings (Settings/Communication settings/Dongle Configuration, log in as installer to the inverter), make sure to set Modbus-TCP to Enable(unrestricted) or set an allowed IP if using restricted mode. -
spider23
senior tag
válasz
spider23 #37168 üzenetére
A dongle ez a verzió: SPC119 akkor ez lehet hogy régi.
Amit te mondasz az akkor ez lenne? [link]
Itt viszont ír ilyet is hogy: in the Dongle settings (Settings/Communication settings/Dongle Configuration, log in as installer to the inverter), make sure to set Modbus-TCP to Enable(unrestricted) or set an allowed IP if using restricted mode.
Tehát telepítő regisztrációval lehet csak állítani ezen a dolgon ami nekem nincs csak sima felhasználó vagyok. -
-
Vodike
tag
válasz
spider23 #37164 üzenetére
Az enyém így megy:
sensor:
- platform: huawei_solar
host: '192.168.100.112'
optimizers: false
battery: false
slave: 1
port: 502Fontos, hogy ha tényleg mindent frissítettek, akkor telepíted HACS-ból az integrációt, bedobod a fenti kódot a configba majd HA és inverter restart.
-
Vodike
tag
-
spider23
senior tag
Üdv! Végre beüzemelte az eon a napelemeket huawei inverterrel. Valaki tudna segíteni hogy hogyan tudok hozzá csatlakozni HA -ból? Wifivel csatlakozik a hálózathoz. De innen nem tudom hogyan tovább. Az appban látom hogy üzemel, de semmi beállítási lehetőséget nem látok.
-
pruzsi
őstag
Üdv. Szükségünk lenne egy ubiquiti eszközt , x-y időpontban újraindíto okos konnektorra . Mivel ilyen funkciója nincs így okos konnektorra gondoltam.
Naponta egyszer elveszíti a jelet és két emeletet kell maszni az újraindításhoz -
LouiS22
veterán
válasz
Degeczi #37156 üzenetére
Vagy, ha rohadt nagy mázlija van és kitartóan guglizik, lehet, hogy valaki már megcsinálta előtte legalább a protokoll feltérképezését és az értékek dokumentálását. Onnan már viszonylag egyszerű a feladat.
Mondjuk ha én lennék ő, írnék a gyártónak és megkérdezném őket, hogy hajlandóak-e átadni az infót. Nem válasz esetén meg vennék egy/két tartalék távirányítót.
Nyilván a legegyszerűbb megoldás a mélynyomó cseréje, de utána megnéztem, hogy mi ez és mennyibe kerül
-
Degeczi
nagyúr
válasz
Krilehor #37154 üzenetére
Nem feltétlenül ténylegesen aktuális, hanem ami szerinte aktuális. Ezt könnyen ki tudod próbálni, h eltávolodsz biztosan hatótávolságon kívülre, ott nyomogatod, akkor is változik-e: ha igen, akkor nincs kétirányú kapcsolat, csak saját magának tartja nyilván a szerinte fönnálló állapotot. Mint egy klíma távvezérlő is. Jó eséllyel ilyen, mert nem sok értelme lenne kétirányú megoldással bonyolítania a gyártónak, bőven elég ez a saját nyilvántartású módszer is.
Először az RF protokollt kellene teljesen földerítened, aztán az alapján saját olyan IR-RF gatewayt készíteni, ami szintén nyilvántartja ezeket az állapotokat (mert ezek szerint jó eséllyel nem pl. "hangerő +", "hangerő -" parancsok mennek ki, hanem konkrét értékek beállításai, tehát ugyanígy nyilván kell tartanod az aktuális utolsó helyzetet)
Nem mondom, h lehetetlen, de veszett sok, nehéz munka valós haszon nélkül, így nem hiszem, h érdemes vele foglalkozni. -
-
Degeczi
nagyúr
válasz
Krilehor #37152 üzenetére
Ott van a gyártója oldalán, h 868 MHz-es, így az infrás Harmony-val nem lehet kezelni. A visszajelzés nem jelent okvetlenül kétirányú működést, pl. a klímák távvezérlője is jelez üzemmódot, hőfokot, ventilátorfordulatot, stb-t a kijelzőn, pedig csak egyirányú infra kapcsolattal adja át az összes beállított jellemzőt.
-
Krilehor
tag
Sziasztok.
Segítséget szeretnék kérni, hogy tudnám a jelenlegi Logitech Harmony elitehez integrálni egy valószínűleg RF távirányítóval rendelkező mélynyomót? A mélyládát (Canton SUB 1200 R) csak távirányítóval lehet vezérelni, ha elveszik vagy tönkremegy, akkor kb vezérelhetetlen a sub. Német Hi-Fi fórumokon írták, hogy valószínű rádiós, de hogy milyen frekvencián üzemel nem tudom sajnos, illetve 2 irányú kommunikáció van mert a távon is vannak visszajelző ledek.
Elkezdtem Arduinos megoldást nézni, de első projektem lenne, így nem nagyon tudom merre induljak (programozás nem gond, elektronika már jobban). Out of box megoldás is jó lehet, csak ott is a távirányító "reprodukálhatósága" miatt aggódom, ha az is tönkremegy és az origi táv is. Ardunio vagy hasonló megoldás mellett érv, hogy ha dekódolva a radió jel hexaban, vagy valamibe elmentve, akkor bármikor, bármilyen eszközzel már tudnám vezérelni a subot.
Köszi előre is a segítséget. -
vampire17
addikt
Valaki probalta mar ezt?
Custom FW-vel vajon meg lehetne kicsit alakitgatni?
-
CsodaPOK
senior tag
válasz
Kolondrum #37145 üzenetére
Maga a kapu kb. tudna mindent. GSM, BT, Wifi, 4G. Egy havi 500 ft-os SIM kártya kellene és meg lenne oldva. Csak amikor erről volt szó, akkor a közös képviselő eleve úgy vezette fel a kérdést, hogy ez mind hülyeség és mindenki idióta, aki ilyen újkori technikákat akarna használni. Sokkal jobb az (neki biztosan), ha tizenhuszonezerért veszünk plusz távirányítókat. És különben is mekkora biztonsági kockázat az, ha én távolról telefonról kinyitom a kaput, ha pl jön egy futár és letesz egy csomagot a teraszomra.
Innen nehéz nyerni, főleg, ha olyanok is szavaznak a kérdésben, akiknek se parkolójuk, se autójuk... -
vampire17
addikt
válasz
CsodaPOK #37141 üzenetére
Ahogy latom, fix kodos a tavironyito, ezzel tegyel probat:
https://okosotthon.bolt.hu/webaruhaz/termek/sonoff-rf-bridge-433-mhz-es-rf-wifi-atjaro-gateway/
Felteve ha ismeri a taviranyito kodolasat...
Taviranyitonak valami ilyesmi esetleg? [link]
-
halisa
tag
Egy érdekes és hasznos oldat találtam!
Zigbee Device Compatibility Repository [link]
-
CsodaPOK
senior tag
Sziasztok!
Két kérdésben szeretnék segítséget kérni. Adott egy automata tolókapu, amihez ilyen távirányító van: Roger e80/tx52r/2
Az első kérdésem, hogy ezt a típusú távirányítót lehet-e helyettesíteni valami olcsó, akár Aliról rendelt távirányítóval. (Tartaléknak szeretnék elrakni 1-2 darabot és ha van lehetőség, akkor nem tennék ebbe tizen-huszonezreket.)
A másik kérdésem, hogy van-e valami olyan okoskütyü, amit fel lehetne tanítani, hogy vezérelje a kaput úgy, mint a távirányító? A story úgy néz ki, hogy ez egy lakóparknak a kapuja, ami csak távirányítóval nyitható. A netes/telefonos nyitást leszavazták. Én szeretném mégis valahogy megoldani magamnak, hogy telefonról ki tudjam nyitni a kaput. Ehhez kellene valami kis okostávirányító, amit kirakok a teraszra, megtanítom neki a parancsokat és elérem telefonról. Fizikailag természetesen nem nyúlhatok a kapu elektronikájához.
Ha nagyon nagy a választék, akkor Sonoff előnybenKöszi a segítséget!
-
vampire17
addikt
válasz
vampire17 #37137 üzenetére
Szerk: ja latom, rele is kell. Akkor ilyen:
https://www.olimex.com/Products/IoT/ESP32/ESP32-EVB/open-source-hardware
ESPhome ra es kesz.
-
Olympia76
tag
válasz
BlackJack21 #37126 üzenetére
Minden a legfrissebb elvileg.
LED2003G10 izzód nincs véletlenül? Nekem v1.0.0.12-t mutat z2m legfrissebbnek. -
Rosep
senior tag
Nincs még meg a Pro, most akartam venni, de már mindenhol csak az újat hozza.
A garázskapunál nekem 1 Plus van, a motorra kötve. Egyszer valaki írta, hogy nem szerencsés rákötni, mert nem tudja stabilan kiadni a 24V-ot. Hát ez teljesen igaz, alapból csak 20V-ot ad. Ha működtetem, felmegy 23-ra, egy darabig annyi, aztán visszaesik 20-ra megint. Szerintem az kevés a Shellynek, mert néha megszakad a kapcsolat vele. -
LLKobe
veterán
Semmi
-
Szállító76
tag
Sziasztok.
Vettem ma egy SmartWise RF Bridge Pro for Shutters (R2) RF-WiFi (eWeLink) gateway-t.
eWelink App letöltve párosítás is sikerült viszont az "Eszköz Offline". Valamit a routeren állítani kellene? -
Rosep
senior tag
Ez a változáslista:
- Power supply: no more 12 VDC option.
- Relay: no more DC switching
- Connectors: 3-terminal connectors are replaced by 2-terminal ones.
- PCBs: relay 2-layer PCBs are replaced by 4-layer ones for better thermal performance.
- LAN: improved high voltage electrical distances.
- Plastics shell: improved dielectric performance.A 2. sort ti hogyan értelmeznétek?
-
-ZeeZee-
senior tag
Rpi 4B 4GB-os modellre 64bites, vagy 32 bites HASSIO-t érdemes telepítení?
-
vampire17
addikt
válasz
Vodike #37116 üzenetére
Haaat en hagynam buszoson.... Esetleg egy masik wired thermostat, ami kapcsolna az elektromos kazant? Csak attol persze nem nyitnak a szelepek... nehez ügy, ez mar sztm tulmutat a Tado-n...
Homekit integracioval esetleg lehetne egy relevel kapcsolni a villanyos kazant, amikor hoigeny van, de ilyenkor hogyan oldod meg, hogy a tado ne inditsa a gazkazant?
-
Olympia76
tag
válasz
Degeczi #37115 üzenetére
...de azt mondtad erre sem csatlakoznak rá a közeli szenzorok, nem?
Ez is viszonylag könnyen hozzáférhető (Obi), de jól látom, hogy nem látom a z2m támogatott eszközök között, vagy szerintetek valamilyen más néven támogatott lehett?
https://www.obi.hu/okos-otthon-keszlet/xiaomi-mi-smart-led-bulb-essential-szabalyozhato-okosizzo-feher-es-szines/p/4764387...nemár, hogy pont Xiaomi tömegcucc nem supported?!
-
Olympia76
tag
válasz
BlackJack21 #37108 üzenetére
Köszönöm a válaszokat!
Hát úgy néz ki ez szivattyú akkor, de legalább Nektek nem szakítják el az ikea-s izzók az elemes cuccokat a többi routertől. Nekem most az lesz akkor a következő lépés, hogy rendelek másfajta izzókat (ezért lett volna jó, ha valakinek van routerként bevált javaslata), aztán meglátom mi történik.
Azért sajnálom, mert a tradfri egyébiránt nekem nagyon bejött. Olcsó, a hét minden napján hozzáférhető, ha kell egy, csak elugrom az Ikea-ába, könnyen illeszthető (szemben pl. a Philips Hue esetében a touchlinkkel való szerencsétlenkedéssel) és jól konfigurálható (pl. könnyen beállítható a power-on behaviour z2m-t alól, szemben megint csak a Hue-val, ahol manuális mqtt paranccsal lehet csak ezt beállítani).
Úgy nézem az Aqara izzó lesz a kiszemelt, de ez jóval drágább és rendelős
-
vampire17
addikt
válasz
Vodike #37110 üzenetére
Tadonak az a baj, hogy nincs erre igazabol megoldasa... Wishernek van kimondottan kiegeszito elektromos futeshez modulja:
https://wiser.draytoncontrols.co.uk/electrical-heat-switch-and-remote-floor-temperature-sensor
-
SafE84
tag
válasz
BlackJack21 #37108 üzenetére
Nekem azért egy darab xiaomi fényérzékelő csatlakozik egy tradfri-ra összesen.
A többi máshová csatlakozik. -
BlackJack21
tag
válasz
Olympia76 #37102 üzenetére
A topik hatására én is megnéztem a zigbee hálózatomat. és valóban egyetlen végeszköz sem csatlakozik az ikea tradfri izzóra, pedig ott vannak 1-2 méteren belül. Csak és kizárólag másik routerrel van kapcsolata. Amiket szeretnek az az BW SHP15( ez a leggyorsabb, szinte azonnal szedi össze az eszközöket.), az Aqara függönyvezérlő és a Sonoff zbminik.
-
-
Vodike
tag
Fűtésmesterek!
Van egy Biasi kazán ami Tado termosztáttal és Tado termoszerepekkel kiválóan működik OT-vel. Ebbe a rendszerbe most bekerült egy elektromos kazán is, de nincs váltószelep a két kazán között (ezt nem is értem miért..)
Minden esetre az lenne az elvárás, hogy nappal amikor van napelem termelés, akkor az elektormos kazán menjen, éjjel pedig a gázkazán.
Ezzel nincs is probléma, viszont azt meg lehet oldalni, hogy amikor nappali módban van a rendszer, tehát az elektromos kazán csinálja a melegvizet, akkor ugyan úgy a termo szelepek nyissanak/zárjanak a szoba igényeinek megfelelően?
Ha Tadoval nem lehet, akkor mivel mással? MOES zigbee cuccaival? Az meg nem tudja a Biasi OT-t vezérelni.
Köszi!
-
Degeczi
nagyúr
válasz
Olympia76 #37102 üzenetére
Igen, a Xiaomik nagyon háklisak arra, kivel párosodnak, és igen, sajnos a kiesést sem kezelik jól.
Pl. amikor a közelben villámlik, többek közt ki szoktam húzni a hűtőgép Zigbee-s okoskonnektorát is - és ezzel ilyenkor leesik egy rakás Xiaomi nyitásérzékelő a hálózatról, mert eszükben sincs átlépni az amúgy jó térerejű fő koordinátorra...Nemrég egy Woox okosizzót üzemeltem be, arra is csak egy Ikea Tradfri távvezérlő csatlakozott, a közelében lévő Xiaomi nyitásérzékelők, hőmérők nem (mondjuk jobb is, ennél sem kizárható néha áramtalanítás)
-
Olympia76
tag
Nálad mennyi eszköz van? Én 55-öt próbálok most stabilizálni.
Az az érdekes, hogy egyszer egyszer nálam is csatlakozik a Xiaomi Ikea Trådfri izzóra, de inkább nem, akkor sem, ha nagyon közel van. Az Trådfri led-es tápegységet viszont nagyon szeretik, arra sokan csatlakoznak a közelből. A Philips Hue izzókhoz is úgy tűnik csatlakoznak.
Írtam már korábban, hogy annak ellenére, hogy nő a Zigbee eszközeim száma, továbbra sem vagyok elragadtatva a technológiától a Wifivel szemben, de ugye az elemes eszközöknél Wifi nem alternatíva
Pedig már 25-ös csatornára át lett állítva korábban, most be lett téve 3 router és még sem stabil (mondjuk mondom, egy jó ideig az volt. Vagy a Trådfri izzók zúzták le, vagy valami véletlen egybeesés és valaki a szomszédságban beindított valami Zigbee DDoS-t...)Most is ki-ki esik egy egy eszköz, hogy bent vannak a CC2531-ek, de ha kiveszem, akkor még rosszabb lesz a helyzet, pedig tele van már rakva a ház Trådfri izzókkal, ahova vígan csatlakozhatnának a közelből, de alig-alig egyszer-egyszer, aztán azok is leesnek. Nem hiszem el, hogy az alábbi router-szénabogjában nem talál mindenki magának tetszőt
Ti milyen izzókat használtok, amik biztosan jók routerként?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hálózati / IP kamera
- LEGO klub
- Házimozi haladó szinten
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- DOOM - The Dark Ages
- Béta iOS-t használók topikja
- Vezetékes FÜLhallgatók
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- 130+131+132+133 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged