Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
rarri
senior tag
Voltam koncertjükön , amikor itt voltak Magyarországon.. A "hét kulcs őre " c. albumuk ment akkor. Imádtam.
A kislányom valahol bulizik, ez a dolga. De van msn címem, megnézem....
Megnéztem, de csak azt tudom hogy én hogy tudok belépni. Az email címemmel, meg egy jelszóval. De gondolom nem az kell neked. Amúgy még soha nem használtam.
Azt hiszem, íratok majd egypárat az egyik barátommal. Most írja amúgy a Piramis 2-őt és az Erotikát , meg Stratowariust. 
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- PH! Darts
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Helyesírás topik
- Netfone
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vezetékes FEJhallgatók
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- SCULPFUN S30 PRO 10w lézervágó gravírozó gép + 350x350 méhsejt + Elszívó box + Kiegészítők
- MikroTik RB962UiGS-5HacT2HnT- hAP ac RouterBoard 2,4GHz - 5GHz
- PS Vita 2000 japán dobozos újszerű állapot, új aksi, 16 GB Sony, 256 GB SD kártya, hordtáska
- SZÉP ÉS OLCSÓ! 100% akku és csak 6 hónapos, iPhone 16e 128GB AZONNAL! - Space Black! 155.990Ft
- Jura Ena 8 kávégép
Üzleti előfizetők hirdetései
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor,MS3379
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
A kislányom valahol bulizik, ez a dolga. De van msn címem, megnézem....