Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Bluetooth hangszórók
- DUNE médialejátszók topicja
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
Hajjaj, ne is mondd, mostanában besűrűsödött körülöttem minden mint a besamel

Szerdán már odafelé csúnyán bekarcoltunk, mire átértünk Losoncra, már erősen híján voltunk a sörnek, pedig az csak 30 km
Meg munkatársam kemény HP-jét is nyalogattuk, úgyhogy szegény srác, mert pont ő vezetett, mindig húzta le az ablakot, mert olyan piaszag volt, hogy ha rendőr beszagol, akkor ottfognak egy hónapra
Másnap volt is gond a tárgyalás előtt, mert kerülgetett engem minden ami csak lehetséges
Viszont azt felfedeztük, hogy ahány szőke csajt láttunk Lengyellandban, az mind széparcú helyes, aranyos kiscsaj volt. Már kezdtünk valami összeesküvés-elméletre gyanakodni. A reggeli recepciós, a pincér, a partnerünk recepciósa, meg az összes többi mind. Fergeteges két nap volt egyébként, tiszta osztálykirándulás-fíling, annyit ökörködtünk. Pénteken meg egy német cég vezérigazgatóját fogadtam, az meg akkora magas csávó volt, kb 210 lehetett, és egy AMG ML55 (65?) Mercivel jött, hát az se volt egyszerű eset. Péntekre is kijutott még a melóból bőven, úgyhogy túlóráztam is kicsit. De aztán este haverok szóltak hogy lesz egy kis összeröffenés a közelben, és végül egy jó kis szokásos péntek esti hepajban végződött, aminek már megint a 3/4-ére nem nagyon emlékszem, de azt tudom hogy egy perce sem volt rossz. Ma meg nagyszülők látogatása volt, most van egy kis üres időm, de lehet hogy inkább megyek és kialszom magam.
Bár még meg kéne szerezni azt az instrumental verziót..
Új hozzászólás Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Bluetooth hangszórók
- DUNE médialejátszók topicja
- iPhone topik
- PayPal
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- További aktív témák...
- EIZO FlexScan EV2495 Made in Japan! 1920x1200 IPS USB-c állítható magasság, PIVOT 2024-04 gyártás!
- 10 DB Lenovo ThinkPad Laptop X13 G2 G3, T14 G3 G5, T14s G4 G6, P15 G1 G2
- RAM memória Crucial Pro OC Gaming 16GB DDR5 6400MHz CL32 Black - bontatlan, új
- Dell Latitude 7420, 14" FHD IPS kijelző, i7-1185G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év ga
- Corsair 64GB KIT DDR4 3200 MT/s CL16 Vengeance LPX - bonatlan, új
- Garmin Forerunner 405 GPS óra
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPad 10th Wi-Fi + Cellular - Silver - 64GB - BONTATLAN - ÚJ
- Samsung Galaxy Tab A9+ 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Meg munkatársam kemény HP-jét is nyalogattuk, úgyhogy szegény srác, mert pont ő vezetett, mindig húzta le az ablakot, mert olyan piaszag volt, hogy ha rendőr beszagol, akkor ottfognak egy hónapra
Viszont azt felfedeztük, hogy ahány szőke csajt láttunk Lengyellandban, az mind széparcú helyes, aranyos kiscsaj volt. Már kezdtünk valami összeesküvés-elméletre gyanakodni. A reggeli recepciós, a pincér, a partnerünk recepciósa, meg az összes többi mind. Fergeteges két nap volt egyébként, tiszta osztálykirándulás-fíling, annyit ökörködtünk. Pénteken meg egy német cég vezérigazgatóját fogadtam, az meg akkora magas csávó volt, kb 210 lehetett, és egy AMG ML55 (65?) Mercivel jött, hát az se volt egyszerű eset. Péntekre is kijutott még a melóból bőven, úgyhogy túlóráztam is kicsit. De aztán este haverok szóltak hogy lesz egy kis összeröffenés a közelben, és végül egy jó kis szokásos péntek esti hepajban végződött, aminek már megint a 3/4-ére nem nagyon emlékszem, de azt tudom hogy egy perce sem volt rossz. Ma meg nagyszülők látogatása volt, most van egy kis üres időm, de lehet hogy inkább megyek és kialszom magam.