Hirdetés
- Vegyes társaság jött a szombati hardverbuliba
- Százmilliárd dolláros AI-fegyverkezésbe kezdett az Amazon és a Google
- Így tüzelt el százbillió forintot az AI a héten
- Kétféle módon harcol a forró helyzetekkel szemben az ASUS új, M.2-es SSD háza
- Mérföldkő a szilárdtest akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Megárthattak az Intel VGA-terveinek az emelkedő árak
- Milyen egeret válasszak?
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Vegyes társaság jött a szombati hardverbuliba
- Képhibák a GeForce-on? Az NVIDIA szerint egy Windows frissítés okozza
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
Hajjaj, ne is mondd, mostanában besűrűsödött körülöttem minden mint a besamel

Szerdán már odafelé csúnyán bekarcoltunk, mire átértünk Losoncra, már erősen híján voltunk a sörnek, pedig az csak 30 km
Meg munkatársam kemény HP-jét is nyalogattuk, úgyhogy szegény srác, mert pont ő vezetett, mindig húzta le az ablakot, mert olyan piaszag volt, hogy ha rendőr beszagol, akkor ottfognak egy hónapra
Másnap volt is gond a tárgyalás előtt, mert kerülgetett engem minden ami csak lehetséges
Viszont azt felfedeztük, hogy ahány szőke csajt láttunk Lengyellandban, az mind széparcú helyes, aranyos kiscsaj volt. Már kezdtünk valami összeesküvés-elméletre gyanakodni. A reggeli recepciós, a pincér, a partnerünk recepciósa, meg az összes többi mind. Fergeteges két nap volt egyébként, tiszta osztálykirándulás-fíling, annyit ökörködtünk. Pénteken meg egy német cég vezérigazgatóját fogadtam, az meg akkora magas csávó volt, kb 210 lehetett, és egy AMG ML55 (65?) Mercivel jött, hát az se volt egyszerű eset. Péntekre is kijutott még a melóból bőven, úgyhogy túlóráztam is kicsit. De aztán este haverok szóltak hogy lesz egy kis összeröffenés a közelben, és végül egy jó kis szokásos péntek esti hepajban végződött, aminek már megint a 3/4-ére nem nagyon emlékszem, de azt tudom hogy egy perce sem volt rossz. Ma meg nagyszülők látogatása volt, most van egy kis üres időm, de lehet hogy inkább megyek és kialszom magam.
Bár még meg kéne szerezni azt az instrumental verziót..
Új hozzászólás Aktív témák
- BeQuiet! GAMER alap! i9-14900K / Z790 / 32GB 6000MHz / 2TB Gen4 / 1000w Gold! BeszámíTOK
- SteelSeries Arctis Nova PRO PC-Xbox headset + GameDAC GEN 2 + fülpárnák
- HifiMan Arya Organic gyári fejhallgatókábel (6,3mm jack - 2x3,5mm jack) 1,5m
- iPad Pro 11 (M5) Wifi + Cellular 256GB (Bontatlan) 1 éb garancia
- Eladó Asus ROG Nuc15 (2025) - Ultra 9 275HX, RTX 5070 Ti Laptop, 32GB/1TB, hibátlan, magyar garis
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Ultimate előfizetés akár 4714 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Logitech G635 fejhallgató / 12 hó működési garancia
- VeryBig! Akciós! Dell Precision 7760 i7-11850H 32GB 512GB SSD RTX A5000 16GB 17" FHD 1 év garancia
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16GB 1000GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Meg munkatársam kemény HP-jét is nyalogattuk, úgyhogy szegény srác, mert pont ő vezetett, mindig húzta le az ablakot, mert olyan piaszag volt, hogy ha rendőr beszagol, akkor ottfognak egy hónapra
Viszont azt felfedeztük, hogy ahány szőke csajt láttunk Lengyellandban, az mind széparcú helyes, aranyos kiscsaj volt. Már kezdtünk valami összeesküvés-elméletre gyanakodni. A reggeli recepciós, a pincér, a partnerünk recepciósa, meg az összes többi mind. Fergeteges két nap volt egyébként, tiszta osztálykirándulás-fíling, annyit ökörködtünk. Pénteken meg egy német cég vezérigazgatóját fogadtam, az meg akkora magas csávó volt, kb 210 lehetett, és egy AMG ML55 (65?) Mercivel jött, hát az se volt egyszerű eset. Péntekre is kijutott még a melóból bőven, úgyhogy túlóráztam is kicsit. De aztán este haverok szóltak hogy lesz egy kis összeröffenés a közelben, és végül egy jó kis szokásos péntek esti hepajban végződött, aminek már megint a 3/4-ére nem nagyon emlékszem, de azt tudom hogy egy perce sem volt rossz. Ma meg nagyszülők látogatása volt, most van egy kis üres időm, de lehet hogy inkább megyek és kialszom magam.