- TCL LCD és LED TV-k
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Projektor topic
- MWC 2026: Megérkezett a Xiaomi Pad 8 sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Muszáj kiírni magamból itt.
Szóval Stájerország, bringa, család. Egykerekes utánfutó, amiben 30 kiló+ cuccot viszek, az egész család összes cucca a teljes túrára.
Szelephiba miatt full defektet kapok. Kiderül, hogy rossz belsőt hoztam, autószelepest, de a kerekemhez presta kellene.
Fél óra szerelés után végül szétválunk, én megyek vonattal. Kilométereket gyalogolok úgy, hogy az 50 kiló összsúlyú bringa+utánfutó kombó közepét, azaz a hátsó kereket a levegőben tartom, hogy a felni ne menjen szét. Többször eldől a rakomány, mert nem erre van kitalálva, őrült szenvedés egyenesbe rakni. Vonatról fel/le is hatalmas szórakozás.
Namost.
A sok száz gyalogos és bringás közül, aki elment mellettem (az elején még a család mellett), egyetlen egy kérdezte meg, hogy mi a helyzet, róla kiderült, hogy pénzt vagy cigit akar lejmolni. Senki más.
Ilyen kurvaélet, hogy se a franciáknál, se a bunkó magyaroknál, se az olaszoknál nem történik meg. Egészen el vagyok képedve.
Új hozzászólás Aktív témák
- Beszámítás! Benq Zowie XL2411 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Asus TUF VG249Q 24 144Hz FHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! LG UltraGear 27GL850 144Hz QHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI Cyborg 15 A12VF FHD GAMER notebook - i5 12450H 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4060 8GB
- Dobozos DELL Inspiron 16 Fémházas Multimédiás Laptop 16" -40% Ryzen 7 8840U 8mag 16/1TB FHD+ IPS
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Óriás! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 5700 / RTX 3080 / 16GB DDR4 / 512GB SSD!
- Apple iPhone 12 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4031
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest