Hirdetés
- OLED monitor topic
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Apple MacBook
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Hobby elektronika
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Soha nem szabta ilyen pénztárcabarátra új CPU-it az Intel
- Házimozi haladó szinten
- Projektor topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vérboci
addikt
válasz
bitpork
üzenetére
rizst akartam termeszteni, oda meg sok víz kell.
komolyra fordítva a szót, a föld szépen lassan elitta volna a vizet, mikor - egyéb okból - a fürdőszobában elkezdett a padlóösszefolyóból feljönni a szennyvíz. hogy a lakást mentsem (miután a lé a küszöbön átcsapva már a konyhában volt) az előkertben lévő csatorna tisztító nyílás fedelét leszedtem és útjára engedtem a fél méter magas szargejzírt, ami így az udvar másik felét látta el bokáig érő "vízzel".
A falu összes átemelője megállt, mert a sok eső miatt elment bennük az áram. Én lakok a legmélyebb ponton...
Most végzünk a lakás takarításával. Olyan mennyiségű fekália hever a ház előtt a fűben, hogy azt hittem összehányom magam, pedig bírom az ilyesmit.
Ja, és már internet \ tv sincs.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple Iphone 16 pro max 256gb desert titanium eladó
- Gamer PC - Ryzen 7 5700X / RX 7700 XT 12GB / B550M WIFI / 32GB RAM / 1TB NVMe SSD / 750W
- AKCIÓ! MSI ThinA15 B7VF-449XHU Gamer notebook - R7 7735HS 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 4060 8GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor X8 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- A Legújabb! Dobozos Új DELL XPS 13 9340/ULTRA 7-155H/32 GB Ram/1TB SSD/AI BOOST+INTEL ARC
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest