Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- 3D nyomtatás
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- OLED monitor topic
- VR topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kihagyja a következő GPU-generációt az Intel?
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
parandroid
üzenetére
"Az usb-c meg egy igen fasza dolog, remélem, gyorsan elterjed" - már rég elterjedt, csak ott a sok alma mögött nem vetted észre

"Az én ipadem (meg az asszony minije) amikor készült, akkor szerintem még droidos telefon sem nagyon volt usb-c töltőnyílással." - 2016-ban vettem a Nexus 5x-et, és már azon is USB-C volt. Ahogy azóta az összesen. De vettem rokonoknak motorolát, és azon is az volt már 2018-ban is.

Most meg 2024 van...
(ahogy Hofi mondta, "a lovamat is kikötöttem az utcára...!"
)Az apple egy drága dolog, viszont menő. Sőt, annyira menő, hogy használtan is drága. De ehhez a sznob közönség is kell ám, aki megveszi annyiért...
Még egyszer: használt iphone 12 120 ezerért, mikor 139-ért van a hardveraprón bontatlan pixel 7a? egyszerűen nem kérdés, hogy melyik a jobb, melyik csinál jobb képet...
Jó, mondjuk, az utóbbi nem menő
Új hozzászólás Aktív témák
- GOPRO MAX 360 szett + 2 akku + duplatöltő + tartozékok
- Bomba ár HP Pro X360 11 G1 - Intel N3350 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T430s - i5-3GEN I 8GB I 320GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T430 - i5-3GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Logitech POP Keys mechanikus vezeték nélküli billentyűzet - Kailh Speed Bronze Switch
- HP EliteBook 755 G5 15,6" Ryzen 3 pro 2300U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Eladó egy adata 32gb 3200Mhz laptop ddr4 ram
- Eladó Samsung Galaxy A51 4/128GB / 12 hónap jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI Gaming X RTX 3060Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)