Hirdetés
- Egérpad topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Apple asztali gépek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hobby elektronika
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
Édsanyám 51-ben született. Tavaly szeptemberben koszorúér problémát kezdtek gyanítani. Adtak beutalót szív CTre- hogy majd idén március vége felé fognak majd időpontot tudni mondani (tehát nem a CTt megcsinálni hanem csak megmondani mikor lehet). Berágtam elvittem privátba Decemberben már lelettel mindennel (129khuf volt) kézben visszament hogy tessék. Ekkor meggyanították, hogy sürgősen kell sztent beültetés. Amit érfestéssel együtt lehet megcsinálni helyben. Amire időpontot majd áprilisban tudnak mondani. Elvittem megint privátba (25k/alkalom) ahol próbáltak időpontot sürgetni mert rossz állapotban van. Nos, holnap kell reggel 7-8 között vinnem a kórházba.
Ha nem költünk rá akkor még valahol a diagnosztika felénél sem tartanánk miközben édesanyám néha összeesik a rosszulléttől.
Új hozzászólás Aktív témák
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Egérpad topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hegesztés topic
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Részletfizetés. BankMentes. Kamatmentes. Új noblechairs EPIC FEKETE ARANY. 3 év garancia!
- HIBÁTLAN iPhone XR 64GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4490,100% Akksi
- AKCIÓ! ÚJ ASUS TUF GAMING Geforce RTX 5080 OC Edition 16GB VRAM Ray Tracing DLSS4
- Eredeti Lenovo 90W szögletes (téglalap) notebook táp + kerek átalakító egyben eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest