Hirdetés
- Még több képet generál és shadert is előfordít az új NVIDIA App
- Ráugorhatnak a Samsung 2 nm-es node-jára a TSMC megrendelői
- Last contact: rejtélyes körülmények között semmisült meg a 34343-as műhold
- A HBM egyik alapötletével főzne újszerű GDDR memóriát a Micron
- Fizess az Instagram sztorik anonim megnézéséért!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Autós kamerák
- Milyen monitort vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Tápos kibeszélő offtopik
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Mégsem lettek annyira pénztárcabarátok az új Intel CPU-k
- Még több képet generál és shadert is előfordít az új NVIDIA App
- Windows 11: miért nem vált mindenki?
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
válasz
fokukac
üzenetére
Amit te írsz, az egy teljesen másik sport. Ha valaki jön a belső sávban, akkor nem fogok elé kivágni, ez nemcsak bunkóság, de szabálytalan is. Sőt, konkrétan veszélyes. És itt teljesen független a dolog attól, hogy a gyorsabban haladó gyorshajtó-e vagy sem. Ezt nyilván sosem fogom megtenni, mert előzés/sávváltás előtt meg kell bizonyosodnom arról, hogy ezzel senkit nem tartok fel, vagy veszélyeztetek. Én arról beszélek, amikor folyamatban lévő előzést csinálok megengedett legnagyobb sebességgel (de akármennyivel, ez tökmindegy), és ezt nem fogom megszakítani csak azért, mert valaki gyorsabban szeretne közlekedni. A megengedett legnagyobb sebesség fölé meg nem fogok azért gyorsítani, hogy valami idióta zavartalanul tudjon gyorshajtani. És ezzel sehol nem szegtem szabályt (lásd a lenox által idézett részletet).
A tempomat meg amúgy olyan, hogy egy gombnyomással pauzolható, majd rögtön visszakapcsolható az addigi értékre. A Mazdában meg konkrétan adaptív, radaros, szóval beáll az előttem menő mögé, és felveszi a tempóját. Manapság új autókban már eleg gyakori extra, egyébként szeretem is nagyon, lassan haladó kocsisorban igen kényelmes tud lenni. Meg én bírom a sávtartót, meg a holttérfigyelőt is, különösen, hogy összedolgoznak: a sávtartó nem enged sávot váltani, ha nem indexelek, ha meg kiteszem az indexet, azonnal visít a holttérfigyelő, ha van valaki mögöttem a becélzott sávban. Nyilván nem 100%-os a rendszer, de sokat tud segíteni, és ad egy biztonságot.
p
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 17 Pro Max - Pitaka Lucid Blue aramid tok eladó
- Lenovo IdeaPad 5 2-in-1 16IRU9 Laptop - 16" Touch, Intel Core i5 120U, 16 GB, 512 GB - Garanciával
- Eredeti fake/full kamu 1TB SSD + kamu 512GB sd cardel (ajándék)! Oktatás, blog, prezentációs célra!
- Erős (HP Omen 17) gamer Laptop! -i9 13900HX, RTX 4090 16gb/175w tgp, 32gb DDR5, 1tb SSD
- riello UPS SDH 3000 - Szünetmentes tápegység - 3000 VA -2U
- HP ProBook 445 G10 14" Ryzen 5 7530U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- HP EliteBook 840 G9 i7-1265U 16GB 512GB 14" FHD+ 1 év teljeskörű garancia
- ÚJ LENOVO Legion 5 PRO - 16"WQXGA 240Hz - i9-14900HX - 32GB - 1TB - Win11 - RTX 5070 - 3 év gar -HUN
- Gamer billentyűzetek /Akko/Monsgeek/Asus/SteelSeries/Das Keyboard/Ozone/Deltaco/DE/EN/UK/Számlával!/
- Apple iMac 21,5" 2015 Late / 8GB DDR3 / 1TB HDD / Bill+Egér 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest