Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
Vérboci
üzenetére
A biztonsági öv is hitkérdés, mai napig óriási a be nem kötők tábora, mert csak. Balesetet is meg lehet úszni öv nélkül. Van aki sose köti be, még is ép.
A műanyagégetés is káros és egészségtelen, mégis csinálják tízezrek, tegnap nálunk a belvárosban majdnem okádva fulladozott sokezer ember, csak mert egy borsóagyú ősember műanyagot égetett. Lett következménye? Semmi.
A mekis zacskók, dobozok, papírok se szépek, se jók az út mellett szétdobálva, mégis rendszeresen szét van.Az emberiség egy része valahogy furán van bekötve, vagy nem tudom mi lehet az oka, hogy ragaszkodnak a saját világukhoz miközben körülöttük már világosság van, ők beleragadtak ebbe a hitkérdéssé emelt hiszem nem hiszem történetbe. Kikérik maguknak hogy laposföldeseknek hívják őket, de a vírusban meg az oltásban nem hisznek. Van most két kolléga akik nem oltattak, de hetekre kiesnek, egyikkel hosszan vitáztam, a legfőbb érve az volt hogy úgyse tudom meggyőzni, akármilyen bizonyítékot mondok, ő abban hisz hogy immunrendszer meg jóisten. Ha meg kell halnia úgyis megfog, de ő évek óta még nem is köhögött. Na most 4 napja nem tud felkelni az ágyból. De garantálom hogy még így se lehetne meggyőzni, sőt már csakazértsem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Óra topik
- Automata kávégépek
- Horgász topik
- Android szakmai topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 9 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- Új FULL HD webkamera + Számla
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Lenovo Tab M10 HD 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 6GB Rampage SHIVA DEEPCOOL 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest