Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
NoLF
veterán
válasz
Lortech
üzenetére
hehe, főleg, mikor kiküld, merthogy annyian lehetnek bent, mint ahány pénztár van nyitva.
mondom ez egyrészt nincs kiírva, másrészt két pénztárnál vannak épp kollegák, ezért jöttem be másodikként.
de a másik pénztárnál a kollega nincs nyitva, csak ott van.
hjaaaa, hát ha ETTŐL függ a vírus terjedése, akkor kéremalássan, itt sem vagyok. az ajtóra meg írják ki, hogy akkor lehet bemenni, ha szólítják az embert - amúgy a benti 80 m2en maszkban szerintem kevésbé lehet elkapni bármit, mint kint egymás nyakában állva maszk nélkül, de ez már tényleg csak mellékes megjegyzés
azt már nem is mondom, hogy a neten árult 2500 ft-os pulzoximétert 17ezerért árulják, hát komolyan, menjen oda akinek két anyja van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légtisztítót vegyek?
- Motoros topic
- Samsung LCD és LED TV-k
- MasterDeeJay: Ram gondolatok 2026 január - DDR3-as gép is lehet megoldás? Mi a minimum?
- Milyen monitort vegyek?
- Le Mans Ultimate
- Napelem
- Milyen notebookot vegyek?
- Kell-e a korlátlan mobilnet, vagy luxusból égetjük a pénzt?
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple Studio Display 27 5K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 16GB/2TB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Redmi Note 13 Pro+ 5G 12/512 /// Számla + Garancia
- Új Asus Vivobook 15 FHD OLED Ryzen5 7520U 4.3Ghz 16GB DDR5 512GB SSD Radeon 610M Win11 Garancia
- AKCIÓ!!! HP ZBook Power 15 G8 Mobile Workstation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A2000
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
azt már nem is mondom, hogy a neten árult 2500 ft-os pulzoximétert 17ezerért árulják, hát komolyan, menjen oda akinek két anyja van.