- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- VR topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Hall-effektusos "félbillentyűzet" jött a Keychrontól
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Házimozi belépő szinten
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Ha az alaplapi hangchipnél jobbra váltanál, itt az új Sound Blaster hangkártya
- Androidos tablet topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
válasz
fokukac
üzenetére
‘91-ből csak arra emlékszem, hogy meghalt Mercury. Addig is ismertem a Queent, de akkor fedeztem fel igazán, és kicsit durván rákattantam, szóval minden más kicsit háttérbe szorult. Az évről még annyit, hogy ha már aids, ez volt Magic Johnson visszavonulásának éve, cserébe ekkor rakta össze Phil Jackson a Jordan-féle Chicago Bullst, hogy leuralják az évtized első felét három bajnoksággal zsinórban, hogy aztán Jordan visszavonuljon baseballozni, aztán ‘96-ban visszatérjen, és megcsinálja ugyanezt még egyszer. Na, akkoriban még érdemes volt kosárlabdát is nézni.
p
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Diablo IV
- BestBuy ruhás topik
- VR topik
- Autós topik
- WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS)
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Milyen légtisztítót vegyek?
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Vlb 486 alaplap / overdrive 66 mhz proci/ Vlb tseng / 4x4mb simm
- ÚJ !! APPLE MacBook Air 13,6" Liquid Retina Apple M2 (8C/8C) / 16GB / 256GB - Magyar
- Apple Watch Series 6 40 mm GPS+Cellular 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Gigabyte ga-586atv socket 7 laplap/ mmx 233mhz procival/ 4x32mb edo/fpm Memóriával!
- Asus P5a-b Super socket 7 alaplap K6-2 500mhz processzoral!
- iPhone 15 Pro Max 512GB 87% Esim-es verzió (3hónap Garancia) Kijelzőn pici folt!
- Xiaomi 12T 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- Új HP 16 Victus FHD IPS 144Hz Ryzen7 8845HS 5.1Ghz 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest