Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
gaborbol
üzenetére
Erről eszembejut az örök dilemmám. Hogy ugye a dohányzás és a dohánytermékek reklámozása tilos(miért?kiskorúak védelme?) de az alkoholtartalmúaké nem. Eközben közterületen alkoholt fogyasztani tilos(kiskorúakvédelme?), de dohányozni nem. Most akkor hogy?
olyat passzív alkoholizmus címén még soha nem tapasztaltam, hogy valaki egy emelettel odébb, vagy 5 méterre tőlem az utcán itta volna a doboz sörét, én meg bebasztam volna ettől.
Értem hogyne, hogy az alkohol tudatmódosító, a dohányfüst meg nem, ezért kezelik másképp. Csak valahogy az elbaszott reklámszabályozások mellett még mindig több nyomát látom(érzem) hogy az emberek bagóznak, és kevesebbet hogy isznak.#heti füstölgésem rovat /off
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- TCL LCD és LED TV-k
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- iPhone topik
- Így változik a Galaxy A37 és A57 kamerája
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- HP EliteBook / ZBook topik
- Fotók, videók mobillal
- Társasjáték topic
- További aktív témák...
- Inno3D GeForce RTX 4070 Ti X3 12G - Karácsonyi akcióban!
- Redragon Kumara K552 RGB Brown Switch magyar billentyűzet
- Lenovo Thinkpad P1 Gen 6 - i9-13980HX, 32GB, 2TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- 15.gen! Intel Core Ultra 9 285K +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)
- OP AudioCodes C450HD Ip Phones - Szines kijelzős - Teams/ Zoom telefon - Új dobozos
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3732
- Apple iPhone 13 mini Red Kompakt méret, nagy teljesítmény 256 GB Használt,szép állapot, 100%
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- Használt számítógépek/merevlemezek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost/PostaPont!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest