Hirdetés
- Pentax DSLR topic
- Hobby elektronika
- Házimozi belépő szinten
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hogyan verte le egy telefon chip az egész laptop ipart? – x86 vs ARM
- Még idén kézbe vehetjük a NEOGEO felújított kiadását
- TCL LCD és LED TV-k
- Otthoni időjárás-állomás
- Apple MacBook
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
szőröscica
üzenetére
értem, de azért ez egy elég furcsa érv amellett, hogy spórolós aszkéta életet élj...
Jó, egy 100 milliós ház nem jön csak úgy össze, de hogy ezért ne igyál sört, azért azt túlzásnak és jelentéktelennek érzem...
Az irodai rabszolga dologra pedig: ha nem akarsz az lenni, akkor vállalkozz, gyűjts tőkét, stb.... bár azért ez egyáltalán nem olyan egyszerű.
@malac: a 100 millás ház nem feltétlenül igény kérdése már, Pesten egy átlag-lakás 60 millió, ahhoz képest egy nem rossz adottságú ház ennyit ér.
(Persze, vidéken ebből akár egy utcát is lehet venni, tudom)@Nolf: egyik haverom most küldött pár bicikliről linket, és a legolcsóbb volt 260 ezer, de volt kétszer-háromszor ennyiért is.
Én meg csak néztem, hogy baszus, 150 ezerért számolták be a szuzukit, és most egy bicikli többe kerül?
Új hozzászólás Aktív témák
- Crimson Desert
- Képregény topik
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Samsung kuponkunyeráló
- Fogyjunk le!
- Pentax DSLR topic
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- További aktív témák...
- Google Pixel 9 Pro Fold - Obsidian - 16/256GB - Megkímélt állapotban - Google Jótállás:2026.12.09-ig
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 17 White 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! I5 6500 / GTX 1050Ti / 8GB DDR4 / 240GB SSD
- Apple MacBook Neo 13" 512GB Touch ID Indigó Bontatlan / 27% áfás ár
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest