- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Apple asztali gépek
- Milyen házat vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen processzort vegyek?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Új csodafegyverrel gyorsítaná CPU-it az Intel
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
FehérHolló
üzenetére
én 10 perccel a vége előtt értem haza, a lesgóltól láttam, meghogy bekapunk 3 gólt.
Közben nagy cset volt a messengeren a barátaimmal, mondtam, hogy ez kicsit olyan knézy átok volt, mint gyerekkoromban, hogy mindig a 94. percben kikaptunk
de le lettem ugatva, hogy nem, mert most jók voltunk, és nagyon, és küzdöttünk, és emetl fővel, és minden,
mondtam, hogy biztos, kár, hogy én ezt nem láttam, és hogy az ellenfél is ott volt, és hogy gólra játsszák ezt a játékot,
erre megsértődtek, hogy én vagyok a köcsög, és maradjak csendben...na mindegy, biztos megérte, nekem meg megint dezsavüm volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Apple asztali gépek
- Eredeti játékok OFF topik
- Milyen házat vegyek?
- Bestbuy játékok
- Építő/felújító topik
- New World - az új Amazon MMORPG
- További aktív témák...
- Nintendo Switch 2, dobozában, játékkal, ajándék tokkal és kiegészítőkkel, 6 hónap garanciával eladó!
- HP PROBOOK X360 11 G5 N5030 /8GB/256 GB SSD/11.6" Hd Touch laptop+tablet garanciás
- MSI GeForce RTX 4080 SUPER GAMING X SLIM 16G - Alza garancia 2027.01.31 - BESZÁMÍTOK!
- Prémium Tápegységek Yó árasítva Ingyen Fox-al érdekelnek?
- Szép Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i9-11950H 64/2TB RTX A4000 8GB 4K OLED
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ Bontatlan Sony Bravia K-65XR90 - 4K HDR Google Mini LED TV - 3 év garancia
- Apple iPhone 15 Pro 128 GB Blue Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Lenovo X395 Ryzen 5 pro 3500U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4066, 94% AKKSI
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest