Hirdetés
- Soha nem szabta ilyen pénztárcabarátra új CPU-it az Intel
- Befutott a régóta várt, sok P-maggal kitömött, LGA1700-as Core sorozat
- Az olcsó Macbook sokkolja a PC-ipart az ASUS társvezetője szerint
- Házimozi haladó szinten
- OLED TV topic
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Valószínűleg késnek majd a Valve új Steam eszközei
- OLED monitor topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Egér probléma
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vérboci
addikt
nyaralás az más tészta, ahogy írtam. mondjuk életemben nem mentem be még boltba a nyaralás alatt, de mondjuk, hogy az megengedhető.
meló után bevásárolni ugye nem stimmel, mert eleve melóba már hosszúban megyünk (jó tudom biciklivel mész... legyen ez is határeset)
hétvégi családi séta? ez is határeset. 38 fokban én is voltam már rövidben fagyizni a gyerekekkel, de nem ez a standard.
és végeredményben mindig alakulhat úgy, hogy hosszúnacira van szükség
lényeg, hogy én a "hétköznapokról beszélek". amikor megyek dolgozni, elintézni ezt azt, beugrok ide, bemegyek oda.
de például étterembe se megyünk ugye rövidnaciban.ajánlom Görög Ibolya könyveit, főleg személyes előadásait. [link]
idézet tőle: Ha az ember elmegy sörözni délután hatkor, akkor senki nem fog azon csodálkozni, hogy rövidnadrágot és atlétát visel, azonban ha ingatlanközvetítőként el kell mennie egy céghez és megjelenik ugyanebben az öltözékben, elképzelhető, hogy nem is engedik be, hiszen ebben az öltözékben teljesen hiteltelen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Soha nem szabta ilyen pénztárcabarátra új CPU-it az Intel
- Befutott a régóta várt, sok P-maggal kitömött, LGA1700-as Core sorozat
- Villanyszerelés
- Lexus, Toyota topik
- MWC 2026: csápolt a robot, majd dobott egy hátraszaltót
- Padavan firmware
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkCentre/ Dell OptiPlex/ Hp EliteDesk mini, micro PC/ 8.-9.-10.gen/ Számla/garancia
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 16GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
- Használt számítógépek/merevlemezek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost/PostaPont!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- MikroTik / hálózati eszközök több típus, készletről
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest