Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Akciókamerák
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Szédületes tempót rejt a OneXPlayer 3 az 1-ben kézi PC-je
- Házimozi belépő szinten
- Óriási ugrás: teszten az ASUS Zenbook A16 és a Snapdragon X2
- Melyik tápegységet vegyem?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Azonnali notebookos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vérboci
addikt
nyaralás az más tészta, ahogy írtam. mondjuk életemben nem mentem be még boltba a nyaralás alatt, de mondjuk, hogy az megengedhető.
meló után bevásárolni ugye nem stimmel, mert eleve melóba már hosszúban megyünk (jó tudom biciklivel mész... legyen ez is határeset)
hétvégi családi séta? ez is határeset. 38 fokban én is voltam már rövidben fagyizni a gyerekekkel, de nem ez a standard.
és végeredményben mindig alakulhat úgy, hogy hosszúnacira van szükség
lényeg, hogy én a "hétköznapokról beszélek". amikor megyek dolgozni, elintézni ezt azt, beugrok ide, bemegyek oda.
de például étterembe se megyünk ugye rövidnaciban.ajánlom Görög Ibolya könyveit, főleg személyes előadásait. [link]
idézet tőle: Ha az ember elmegy sörözni délután hatkor, akkor senki nem fog azon csodálkozni, hogy rövidnadrágot és atlétát visel, azonban ha ingatlanközvetítőként el kell mennie egy céghez és megjelenik ugyanebben az öltözékben, elképzelhető, hogy nem is engedik be, hiszen ebben az öltözékben teljesen hiteltelen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Thrustmaster TCA Captain Pack X Airbus Edition
- GAMER PC : RYZEN 9 9950X3D /// 64 GB DDR5 6400MHZ CL32 /// ROG ASTRAL RTX5090 32 GB /// 1+2 TB SSD
- Intel i5 és i7 procik (típusok és árak a leírásban)
- Új - iPhone 17 Pro 256 GB - Bontatlan - 1 év gyári Apple garancia
- ÚJ MagPower Pro 10000mAh MagSafe Powerbank I 20W Fast Charge I 2 év garancia! I Foxpost mehet!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB Formula Air Mesh G3 Seasonic 450W
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L490 - i5-8G I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Dell Latitude 5410 - 14", Core i5 10210U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- 164 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest