Hirdetés
- Mi lesz a Facebook fiókoddal, ha meghalsz?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- 3D nyomtatás
- Múltidéző, bézs toronyházakkal villant a Thermaltake
- Milyen TV-t vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vége a régi Kindle-öknek? Az Amazon május 20-án beszünteti támogatásukat
- Kábellel oldaná meg a 12VHPWR gondjait az ASUS
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vérboci
addikt
nyaralás az más tészta, ahogy írtam. mondjuk életemben nem mentem be még boltba a nyaralás alatt, de mondjuk, hogy az megengedhető.
meló után bevásárolni ugye nem stimmel, mert eleve melóba már hosszúban megyünk (jó tudom biciklivel mész... legyen ez is határeset)
hétvégi családi séta? ez is határeset. 38 fokban én is voltam már rövidben fagyizni a gyerekekkel, de nem ez a standard.
és végeredményben mindig alakulhat úgy, hogy hosszúnacira van szükség
lényeg, hogy én a "hétköznapokról beszélek". amikor megyek dolgozni, elintézni ezt azt, beugrok ide, bemegyek oda.
de például étterembe se megyünk ugye rövidnaciban.ajánlom Görög Ibolya könyveit, főleg személyes előadásait. [link]
idézet tőle: Ha az ember elmegy sörözni délután hatkor, akkor senki nem fog azon csodálkozni, hogy rövidnadrágot és atlétát visel, azonban ha ingatlanközvetítőként el kell mennie egy céghez és megjelenik ugyanebben az öltözékben, elképzelhető, hogy nem is engedik be, hiszen ebben az öltözékben teljesen hiteltelen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Diablo IV
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Assetto Corsa EVO
- Crimson Desert
- Mi lesz a Facebook fiókoddal, ha meghalsz?
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- További aktív témák...
- Legújabb Thinkpad T14 gen6 - Bontatlan + magyar! - Core Ultra 7 255U - 16/32GB - 512GB - Gyártói gar
- 96GB DDR5 ECC RDIMM 5600MHz szerver RAM
- Eladó AMD Ryzen 7 9700X, RTX 3070, 32GB 6000MHz DDR5, 1TB M.2, 850W +80 Gold Gamer PC!
- Dell Latitude 5411,14",FHD,i7-10850H,16GB DDR4,512GB SSD,2GB VGA,WIN11
- Dell Precision 7720,17.3",FHD,i7-7820HQ,16GB DDR4,256GB SSD,P3000 6GB VGA,WIN11
- ELADÓ ÚJ 1 HETES, EZÜST Surface Pro 10 Intel Core Ultra 7 165U 16GB RAM 1TB SSD 1 év gar
- PE ProLiant ML350 Gen9 Hot Plug 8SFF Rack Szerver! x2 XEON + HDD + 16GB
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Alpine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4599, 100% Akksi
- 2db Kolink kontinium 1200w platinum
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 16GB 1000GB 14" FHD+ áthajtós-érintős Gar.: 1 év
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest