Hirdetés
- Friss alaplapszériát avat az ASRock
- TCL LCD és LED TV-k
- Pánik a memóriapiacon
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Projektor topic
- Az idei év nagy kérdése: bele lehet férni 8 GB VRAM-ba?
- VR topik
- Teljesen szürreális, ami az RTX 5070 Ti kapcsán történik…
- Gaming notebook topik
- A CannonKeys felkavarja a slim profilos billentyűzetek állóvizét
Új hozzászólás Aktív témák
-
NoLF
veterán
válasz
Vérboci
üzenetére
jó hát nyilván minden mindennel összefügg, jelen esetben pl az én habitusom azzal, hogy kurvára leszarom, hogy ki mit gondol rólam, mert az az ő baja. ha étterembe nem "lehetne" rövidnadrágban menni, Anglia már becsődölt volna, meg Spanyolország, és az összes mediterrán hely. nyilván nem michelin csillagos fine dining helyekről beszélünk, bár itt pesten még olyan helyre is bemegy a Berki rövidben...
sokan sokfélék vagyunk, bizonyos szinten értem és alkalmazom az etikett szabályait, bizonyos szint fölött viszont rohadtul nem érdekel. jelenlegi melóhelyemen pl a főnök melegítőben jár, és nekünk sincs megtiltva a rövidnadrág.
emlékszem első éttermemben Angliában megkérdeztem anno, hogy levághatom-e a hajam géppel nagyon rövidre (mert spórolni kartam a fordászon), és rendesen kiröhögött, hogy mi köze neki ahhoz hogy én miylen frizurát hordok
Új hozzászólás Aktív témák
- Epic Games
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- GTA VI
- Tőzsde és gazdaság
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- AliExpress tapasztalatok
- Friss alaplapszériát avat az ASRock
- TCL LCD és LED TV-k
- Pánik a memóriapiacon
- További aktív témák...
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- 179 - 180 - 189 - 190 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060
- Dell Latitude 5330 - 13,3" touch, i5-1245U, 16GB RAM, SSD, EU bill., jó akku, számla, garancia
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest