- Zeneszerkesztő és DJ topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Analóg fényképezés
- Gaming notebook topik
- A kisebb független stúdiók álma lehet a DLSS 5
- Hobby elektronika
- VR topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Univerzális kontrolleradapter PlayStationökhöz és PC-hez
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
bitpork
üzenetére
Tipikus... mindenki azt hiszi, hogy csak más lehet beteg, ő nem...
Igazából ez intelligencia kérdése, de mivel a népesség jelentős hányada nem intelligens, nagyon súlyos gondjaink vannak, lesznek is.
Az emberek fele egyszerűen leszarja. Nem hordja maszkot, vagy rosszul, nem tartja a távolságot, meg semmit...
És még erre jönnek rá az összeesküvés-elméletek, hogy a billgéc rakja beléd a vírust, meg őt nem fogják csippelni, stb.Voltam szomaton Aldiban (sajnos muszáj volt), az előttem levő csávó azzal köszönt el a pénztárban, hogy "engem nem fognak beoltani! azzal teszik belénk a betegséget!" - és a két pénztáros helyeselt. Majd én kerültem sorra. És az egyik pénztáros folytatta, hogy hát, kinek mi jut, kinek az influenza, kinek a korona. A Józsi beteg volt, de én nem, pedig egy ágyban alszunk. Persze tesztelni nem voltam, de biorezonanciával megnézettem, és minden rendben volt!"
én értem, hogy nem lehet mindenki agysebész, de ez azért fájt, na.
Ez a kurva betegség azért terjed így, mert az emberek egy része tök tünetmentes, de azért terjeszti...
25% tünetmentes, 60% egész könnyen átvészeli, de 15% kurvára megvetegszik tőle.
De az, hogy az egyes egyének felfogják azt, hogy felelősséggel tartoznak mások felé is, nos, ettől még nagyon-nagyon messze vagyunk...Sose lesz ennek vége. pedig már nagyon unom.
És a kormány is, hogy folyamatosan a nyitást kommunikállja, egészen elképesztő. Miközben napi 6-8-10 ezer fertőzést mutatnak ki, napi 500 embert visznek kórházba, és napi 250-300-an meghalnak.
És arról beszélnek, hogy mikor nyitunk, meg hogy két hét múlva iskola.
És valamiért előhozták ezt a 2,5 millió oltott-számot, hogy utána majd nyitunk. És mire lesz majd elég a 2,5 millió oltott? 5-6 millió kéne...
Mindegy.
Új hozzászólás Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- A Honor profi iPhone másolásban
- Parkside szerszám kibeszélő
- A tajvani chipgyártóknak is beteszi a kaput a Hormuzi-szoros lezárása
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Autós topik
- Zeneszerkesztő és DJ topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- MICROSOFT Surface Book 2,13.5", i5-7200U,8GB RAM,256GB SSD,WIN11
- Egérpadok, billentyűsapkák(keycapek), csuklótámaszok /ARCANE/DUCKY/GLORIOUS/
- Xiaomi 12T / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
- 27% - ÚJ GAMER PC! Ryzen 9800X3D / RTX 5090 / 48GB 6000MHz / 2TB NVMe / 1250W Gold! BeszámítOK
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 256GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest