Hirdetés
- 3D nyomtatás
- Steam Deck
- Házimozi belépő szinten
- TCL LCD és LED TV-k
- Majdnem megfelezi a GeForce GPU-k gyártókapacitását az NVIDIA?
- CPU alulfeszelés
- A Windows 11 nem akarja ránk erőltetni az AI applikációkat – vagy mégis?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
a digi az a mázlisták jutalma.
itt lóg a kábelük az oszlopon, 10 méterre az ablakomtól, de mégsem voltak hajlandóak bekötni.A UPC meg atom stabil volt a lakótelepen, de ezt a környéket nem bírja... a 100 éves fák betesznek neki elég gyakran. Mindig viharok után megy el. Kivéve tegnap, amikor is áramszünet volt. Azóta nincs net. 90%, hogy valahol valamelyik dobozban levert valamit, és ennyi...
de annyira kevés előfizető van a környéken, hogy ők nem is észlelik, ha valami nicns rendben.
-
lenox
veterán
Nekem meg t van a digi mellett. Mar ketszer volt marcius ota fel ora digi szunet (marmint amit eszrevettem), akkor atdugtam a kabelt. A t amugy magaban sokszor produkalt hibat. Mindenesetre ez igy kiraly, meg az lenne a jo, ha nem kene nekem dugni, hanem egy router eldontene, hogy melyik megy.
-
Na, jól megy a napom eddig. Lett volna egy interjúm, egy nagyfőnökkel, aki reggel áttetette a dolgot egy órával korábbra. Én mondtam, hogy nekem jó, persze... csak aztán leültem, és elmélyülten dolgoztam 6 órán át megszakítás nélkül, és elfeledkezdtem arról, hogy áttettük.
Aztán egyszer csak csörög a telefon, hogy hol vagyok - persze még el se indultam, hiszen 5-kor van. Na mindegy. Jó kezdet, jó benyomás... sose csináltam még ilyet...
Amúgy itthon másfél napja nincs net. A UPC móta Vodafona lett, kritikán aluli.
Tegnap bejelentettem, mondták, hogy intézkednek. Ma jön az sms, hogy szerintük már jó. Persze továbbra sem kapcsolódik a modem..
De a kurva ügyfélszolgálat elérhetetlen, már nyolcszor dobtak ki.
Ilyenek, hogy "kérem az irányítószámot" - beütöm. nem tudja azonosítani. Majd kidob. De ötször dobott ki, és más menüpont után is. Eleve 3-4 választás mire a hibabejentéshez eljutsz...Most a privát telefonról valahogy tovább jutottam, és az "i am a free animal" című nyávogós popszámot tolják 15 perce.
ájm a frííí enimöl, fríí enimöl...fríí enimöl, fríí enimöl...
eszem megáll...

-
ToBeY
nagyúr
Vajon ma délután melyik évszak fog következni ?!
-
NoLF
veterán
válasz
EQMontoya
üzenetére
Mi hosszu ido utan lejutottunk a nyaralomban hetvegen. Esoben is lehet hazat takaritani belul, a fedett terasz on lehet palinkazni, a nem messze levo wellness kozpontban lehet szaunazni, uszni, termalban aszalodni, aztan ha meg kisut a nap, maris le lehet vagni a fuvet es kimosni az agynemuket. Nem unatkoztunk, nem panaszkodtunk, anyamek nyaraloja is csillog-villog meg az enyem is, a fu levagva, cukkinitermes (tok) leszuretelve, a palinka elfogyott. 😀 Szombat reggel csepego Esoben elmentunk gyogynovenyturara, langos is akadt, szunyogbol tiszat lehet rekeszteni - el se tudom kepzelni, milyen lehetett a helyzet a mult keddi irtas elott. Nyilvan a parton termeszetvedelmi terulet van, ott nem is irthatnak - megfelelo mennyisegu szunyogriaszto hasznalataval nem csiptek, viszont osszezart foggal kellett lelegezni, mert konkretan annyi volt, hogy minden levegovetel felert egy kulinaris elmennyel.
-
ToBeY
nagyúr
Azért ez semmi, Teslaba próbál tankolni,remélem csak poén
[link] -
válasz
BlacKSouL
üzenetére
de remélem a sör még nem fagyott be teljesen!

Én mindig szotkam azzal poénkodni, hogy mit kérek szülinapomra, hát hidegfrontot, de most eléggé bejött. : )
itt is volt ma reggel vagy 14 fok, ami aztán felment 20-ig is.
Kabátban ültünk egy étterem teraszán, júliusban : ) de aztán a pálinka segített... -
BlacKSouL
addikt
Woolacombe-ban csak a sziklákra másztunk ki, de sikerült az egyik félcipőmet eláztatni. Mondjuk 14 voltam, 94-et írunk, de eszem lehetett volna. Az viszont szép volt, hogy a dagály hogy ette meg azt a nagy homokos partot negyedóra alatt. Ilfracombe-ban viszont nem sokkal később még a kikötő felében szárazon álltak a csónakok. Ezek életem első tengeri élményei. :)
Kurvanagy szél megmondom hol volt, mikor felmásztunk Lyntonnál a belső útról a nagy sziklák tetejére Jennával az angol tanárnénivel.. -
BlacKSouL
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
Igen, ilyen. Lottóötösöm lenne így.
-
BlacKSouL
addikt
Nemtom balatonon milyen a nyár, itt most a 23 fokos napi csúcsot 15-nek érezni a felhők alatt a 40 kmph szélben, a víz 25 fokos, de nem érdemes bemenni, mert leviszi a fejed, ami kilóg az lefagy, és ha kijössz, instant tüdőgyulladás. És igazából minden nap egyre hidegebb.
Néztem makarska meg a déli részek még kitartottak, de most már ott is erősen hidegszik. Mikor lesz a főszezon amikor döghőség van?
-
tildy
nagyúr
Ket nap alatt kb 10-15 telefonálás és vagy 20 e-mail után végre vége a karantennak. Elfogadtak a kinti tesztem, ma itthon levették megegyet.
-
EQMontoya
veterán
-
ToBeY
nagyúr
Egy napfényes ablak melletti irodában mennyire használható egy 250cd/m2 fényerejű monitor?
-
gaborbol
őstag
válasz
FehérHolló
üzenetére
Nem, nagyon csendes lett

fokukac: Ezt mondom en is, ha mar csinalta, csinalta volna rendesen es nyomta volna bele az egeszet.
Lehet arra gondolt, jol jon meg a maradek a masik nyomtatohoz.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
válasz
parandroid
üzenetére
A Firestarter mint altatódal elég jó volt nálam

-
gaborbol
őstag
Cegtulaj hivott, hogy az egyik satellite office-ba nyikorgott a nyomtato, ugyintezo csaj odament, kiszedte a tonert es belefujt egy fel flakon WD40-net. $1600 dollaros a kar, a nyomtato aljabol csopogott a wd40 as egesz panel azik benne, be sem kapcsol.
Volt az a benzinkutas biztonsagi kameras video par eve, hogy a csaj felnyitja a gephaztetot es belelocsol 1 liter motorolajat a motorterbe, biztos voltam benne, hogy kamu. Most mar nem vagyok benne biztos.
-
NoLF
veterán
válasz
parandroid
üzenetére
anyémék is kérdezték, miért pont olasz nő, mondtam, hogy imádok szenvedni, meg ha jól elvernek néha...

sötétlélek: donna italiana
-
-
-
tildy
nagyúr
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Az már van. Bezzeg az olaszok zöldek . Onnet nem jöhet be koronavírus . Totális fejetlenség van amúgy hogy kinek mit hogyan kell intézni, tegnap a háziorvosomat hívtam, őneki meg se mondták hogy hogyan kell eljárni. Most próbálom intézni az ingyenes tesztet de aaa. Szegény háziorvosunk itthon tegnap azt mondta nem tud ilyet kérni ot nem tájékoztattak . Még ha az ember véletlenül felmerülne, hogy hazaköltözzön , egy ilyen után mindig az az érzésem hogy dilettánsok gyülekezete .
-
válasz
BlacKSouL
üzenetére
ahelyett, hogy igazi ételt, csevapcsicsát ennél, mint minden rendes ember...

(@Holló, ott a pont
)élvezd ki, aztán majd itthon kipihened a karanténban : )
ui. ma reggel gondolkoztam, hogy mi a f*szt vegyek fel, mert 12 fok volt.
De végül is a Mondeóban van ülésfűtés, ami nagy királyság így júliusban : D
aztán délutánra meg lett 30, és izzadtam, mint egy ló... öreg vagyok én már ehhez... -
BlacKSouL
addikt
válasz
FehérHolló
üzenetére
Karanténnnnn
-
BlacKSouL
addikt
válasz
fokukac
üzenetére
Na az van, hogy ide a telepre kb az első 10 ember közt érkeztünk, azért nem volt nép. Tényleg, konkrétan tavaly szeptember 30 óta itt csak a fű nőtt...azérr nem volt ember. Szombattól többen lesznek, de már most is sokkal több mint először. Persze még mindig elmarad a szokásostól, de a boltok kínálata is csak hétvége miatt volt gyér.
Namost. Étteremben ritkábbra tették az asztalokat, be kijàrat kettéosztva, pincérek maszkban, kézfertőtlenítő mindenhol. Boltokba csak maszkban, mindenki betartja. Eladók maszk nélkül.
De azt akartam írni, hogy két éttermet nézve 0 drágulás. A forintunk szarabb lett az tény, de kunában ugyanannyi. A Limski kanalban tavaly is idén is 16 kuna 1 osztriga, 79 kuna a karikázott sült kalmár, 92 kuna a borban főtt polip. Az apartman telep éttermében 80 kuna a karikás kalmár, 55 a feketekagyló. Stb. Van ami drágult, pl. A napernyő meg a műanyag nyugágy napi 35-35 darabja, tavalyi 30-hoz képest. De az amúgyis 5-5 kunáról indult 7-8 éve. Meg ott ahol kvázi a partra lóg az erdő... na mindegy. De azért várja mindenki mi lesz.. -
ToBeY
nagyúr
Windows töltötte vissza a rendszert a frissítés után, akkor kiírta hogy rendrakás, ez mi ez?
-
-
ToBeY
nagyúr
válasz
Tothgera30
üzenetére
A dokkolót milyen kijelzővel használod FHD?
-
válasz
EQMontoya
üzenetére
Viszont így már neccesebb a helyzet. Ekkora összegből komolyabb üzleti gépet kihozni rizikós.
#73524 ToBeY: Akkor mit szóljak, két alul-felül fóliás, dokkoló használt, E6440 (félévente újrakenve) vagy majdnem négy évesen lecserélt karcmentes telefon után. De a tizenöt éves motoron is csak apró karcok vannak, az előző tulaj jóvoltából. Bár telefonra visszatérve, négyszázat biztosan nem adnék érte, sőt negyedét sem. De erről mindenki másképp gondolkodik.
-
-
rushty
őstag
Hol lett kvírusos? [link]
-
még első generációs pixelem van, Németországból, asszem 280 ojró volt, és akkor még "picit" jobban is váltották...
mondjuk már nem menő, most az elmúlt 1-2 hónapban már lassúnak érzem.
rohadtul melegszik, és valszeg olyankor visszafogja a teljesítményt, és laggol.
szerintem az akksi kezd meghalni, de nem cserélik sehol... -
válasz
EQMontoya
üzenetére
ezt a kispolgári hozzáállást...

ui. én még soha nem költöttem többet telefonra mint 100 e Ft. takarékos-e vagyok?
Uui. viszont pont megtaláltam anyukámék padlásán a legelső telefonom dobozát, ami egy 3210-es volt, és úgy 55 e Ft-ba került 1999-ben... Akkor lehet, hogy nem voltam még ilyen gazdaságos, reál-értékben
-
-
ToBeY
nagyúr
válasz
FehérHolló
üzenetére
Vannak emberek akik egyszerűen eszközként tekintenek a dolgaikra és úgy bánnak vele,és vannak akik hímes tojásként bánnak velük nehogy valami baja legyen.
Szerintem mint mindig valahol félúton van az igazság.
Nyilván nem vágom földhöz a 400k telót,de nem is fújom parfümmel hogy még illata is legyen
(igen hallottam ilyen iphone tulajról) -
Spet
addikt
válasz
FehérHolló
üzenetére
Kérdés milyen laptopokról van szó. Hátha 10-15 darabból össze lehet dobni 1 működőt

-
FehérHolló
veterán
A cég kisorsol tombolán leselejtezett laptopokat.
A leginkább használhatónak tűnő példány mellett az alábbi megjegyzések szerepelnek:
HDD tartó hiányzik, memória foglalat sérült, billentyűzet gombjai nem működnek, kijelző törött, nem bootol.Veszélyes hulladék lerakatnak néznek minket, vagy mi?

-
7
addikt
válasz
EQMontoya
üzenetére
Lenovo nemet oldalan idonkent elerhetoek a Ryzen 4xxx procival szerelt Ideapadok, es szemelyre is lehet szabni nemelyik modellt (pl. tobb RAM-ot adhatsz hozza). Sot, ha vadaszol kupont (WECARE10 most talan 10% kedvezmenyt ad — ha meg el), akkor meg olcsobb.
En igy szereztem kb. 560 EUR korul a laptopomat a kozelmultban. Az egyetlen hatulutoje, hogy valahogy meg kell oldanod a szallitast nemetorszagi proxyval, mert magyarorszagi cimre nem szallitanak kozvetlenul.
Specifikaciok:
4500U, 16 GB RAM, 256 GB SSD, 1 TB HDD, ujjlenyomatolvaso, 15” IPS, USB-C tolto.Egyelore jol szuperal, de tenyleg uj darab, szoval hosszutavu tapasztalatot nem tudok mondani.
-
Spet
addikt
Csak, hogy érezzük mennyire komolyan veszik a színezőjátékot (cikk vége, Brazília még zöld)
-
gaborbol
őstag
válasz
EQMontoya
üzenetére
En ilyet kaptam 3 eve cegesbe, mert a vga meg a cpu eros volt benne es arban mindent levert, nalunk viszont csak egy vagy ket ev garral adtak oket.
A backlit keyboard ket ev utan elkoszont. Az lcd zsaner felso boritasa kitort es az aksi uzemideje is hatareset benne. Az egesz laptop nyoszorog, nagyon viharvert, rondan oregszik.
Betudtam annak, hogy szervies vagyok, hozom-viszem minden nap, van hogy a mocsokba kell letennem, aztan mult honapban egy rendelobol hivtak hogy lenne egy Acer laptop..Ugyan az a modell mint az enyem.
Aksi csere.. Egy het mulva hivtrak ,hogy a masik Acer-t nem lehet kinyitni, mert ugy nez ki mint a salata.

Kuldtek kepet, az LCD zsaner kiszakadt a hazbol es a laptop retegreire nyilt szet.
Hja meg valami:
Az enyemben az SSD-t mar cserelni kellett,-> bad block.
Kolleganoeben szinten bad block-bsod mult evben, orrverzesigAnnyira leverten nez ki, hogy pont azon filoztam, hogy leadom, mert konkretan ciki vele ugyfelhez menni.
Az asszony 3 eves Dell-je igenyesebben nez ki, de a koruk miatt lecserelt vostro, latitude , probook laptopok 5-7 ev utan is normalisabban neznek ki. -
-
ToBeY
nagyúr
Szerintem ez meg van játszva,nem létezik hogy valaki ilyen buta.De azért vicces
[link] -
lenox
veterán
Nemzeti szoftverfejlesztes - probalok szamlaadatot rogziteni. Ellenorzesgomb - hibatlan. Bekuldom - 5 figyelmeztetes. Jofele. Ja, modositani nem lehet...
-
EQMontoya
veterán
válasz
Tothgera30
üzenetére
Az a baj, hogy az i7u szeria igazabol gyengus.
Uj kellene, mert cegre megy. -
-
EQMontoya
veterán
-
ToBeY
nagyúr
válasz
EQMontoya
üzenetére
Ismerős most vett egy ilyen Acert egyelőre nincs vele gond.
-
EQMontoya
veterán
Ilyen Acert vajon szabad? Ismeros keres gepet, es alapbol inkabb a business grade laptopokra eskuszom, de ez 3 ev garival nagyon meggyozo ajanlat ennyiert.
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemlámpa, zseblámpa
- Okos Otthon / Smart Home
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Filmvilág
- Diablo IV
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7420 Core i7-1185 G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 10GB Zalman T4 Plus Chieftec 650W
- Apple iPhone 13 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku : 87%
- Samsung Galaxy A20e 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

(igen hallottam ilyen iphone tulajról)