Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- SONY LCD és LED TV-k
- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
EQMontoya
üzenetére
Igen, kijelentkeztem, és most direkt elütve is beírtam az emailcímet, és simán beengedett...
ha nem írok be semmit emailnek vagy jelszónak, akkor hibát dob
De most harmadszor is megpróbáltam máshogy elgépelni a @ utáni részt, és így is beengedett
Aha, na lehet hogy megvan a megoldás... persze ennek se örülök... az emailcímben a @ előtti részt figyeli, mert ha nem az emailcímet írom be, hanem csak a @ előtti részt, még a kukacot sem, akkor is beenged, ha a @ után elírok szinte bármit, akkor is beenged. Ha a @ előtti részben elírok valamit, akkor nem enged be... -
BlacKSouL
addikt
Az ciki, hogy a facebook elütött emailcímmel is beengedett? elgépeltem, felcseréltem két betűt, a jelszavam valószínűleg jó volt, és mikor lenyomtam az entert, felnéztem, még pont láttam hogy rossz a cím, mondtam is hogy na mindjárt jön a hibaüzenet, de nem, beengedett...
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- SONY LCD és LED TV-k
- Melyik tápegységet vegyem?
- Nokia N9 - az első mohikán
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- Független IPhone 14 pro 256 gb
- NZXT KRAKEN Elite V2 240 RGB AIO Display White vízhűtő!
- Bomba ár! Dell Latitude 7330 - i5-1235U I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G10 - i5-1335U I 16GB I 512SSD I 14,1" WUXGA I Cam I W11 I Gar!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G9 - i7-1270P I 16GB I 512SSD I 14,1" WUXGA I Cam I W11 I Gar!
- Apple iPhone 16 Plus 128GB Ultramarine használt, karcmentes 96% akku (266 ciklus) 6 hónap gar
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 64GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
- iPhone 13 mini 128GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR
- HP Victus Gaming Laptop INTEL I7-14700HX / RTX 4070 32GB RAM 1TB SSD Gari
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-L-K - i7-1260P I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest