Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Ápdét2: Kiderült, hogy feltehetőleg az ie egyáltalán nem, Chrome-on talán, FF-en pedig elvileg működik a netbank, de csak akkor, ha a legújabb verziója van telepítve. Azért szuper, mert az FF nem frissíthető csak admin joggal. OK, igényeljünk valamit a szervizdeszktől. Mondom nekik apdételtetném a gépen lévő FF-et. Azt nem lehet, mert az nem támogatott applikáció. (Gondoltam az azért fasza, mert két éve mikor kaptuk a gépeket, még szó nélkül dobták rá mikor kértem előtelepítésben) De ha akarom én letölthetem magamnak. Mondom OK, de telepíteni nem tudom mert admin jog kell. OK, mutassam meg hol kéri, mert szuportot tudnak adni hozzá ha kell. Paradoxon, de mindegy. Átvette a gépet, elindítom a telepítést, kéri az admint, beírja, nyomjuk hogy Run, elindul a telepítő, és nem történt semmi. Ment a csík veszettül, de negyedóra alatt semmi nem történt. Közben bezártam a FF főablakot hátha az fogja meg, de nem. Vártunk így egy darabig, aztán kilépett a gépemből, majd én is elkezdtem volna bezárni a telepítőt, amikor kiírta, hogy Hoppá, valami nem sikerült a telepítésben, próbáljam újra, kattintsak. Megtörtént, feljött egy olyan oldal, ahonnan nem a telepítőtelepítő 314kByte-os vackát, hanem a 61 Megás telepítőt magát ajánlotta fel. Mondom mindegy, úgyse tudom admin nélkül, de azért lehúztam, ráindítottam. Nyilván kérte az admin jelszót. Na mondom fasza, akkor inkább hagyjuk az egészet a p.csába. Rányomok hogy Cancel, erre feltelepítette...

És mitadisten, igaz hogy krvalassan, de végül belépett a netbankba. Hurrá
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Okos Otthon / Smart Home
- Reklámok kikapcsolása Xiaomi, Redmi és Poco telefonokon
- Motoros topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- BestBuy topik
- Hobby elektronika
- Gitáros topic
- Nem akármilyen új GeForce jöhet idén
- További aktív témák...
- Akciós áron, Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 - 16GB RAM, 512GB SSD, érintőkijelző, Yoga funkció
- Asus TUF Gaming A15 AMD Ryzen 7-7735HS/16GB RAM/512GB SSD/RTX4060VGA/15,6" 144Hz kijelző
- DDR4 -es 8GB -os notebook memória eladó
- HP EliteDesk 800 G3 PC, I5-7500, 8GB DDR4, 256GB SSD, Win 11, Számla, garancia ( olvasd végig)
- HP EliteDesk 800 G3 MT, PC, I7-7700, 8GB DDR4, 256GB SSD, Win 11, Számla, garancia ( olvasd végig)
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4389, 100% Akksi
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Thunderbolt Dock WD22TB4 (210-BDTD)
- Ducky One 3 FULL/TKL/SF/MINI billentyűzetek többféle színben és kapcsolókkal, plusz csuklótámaszok
- Olvass! Akció! Acer Nitro 5 AN515-57! I7 11800H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB Nvme SSD!
- ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 512GB FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest