- Milyen alaplapot vegyek?
- Majdnem 5 GHz-en ketyegett egy GPU, ami új rekordnak számít
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Télbúcsúztató hardvermix
- E-book olvasók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- AMD FX
- Melyik tápegységet vegyem?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
adalbert1
veterán
válasz
concret_hp
üzenetére
Az elmúlt pár évben nekem is rengetegszer megfordult a fejemben, hogy menni kellene valamerre, viszont az engem is elriaszt, hogy az egészségügy és oktatás költségei (ideértve a bölcsődét/óvodát is) rengeteg országban nagyon magasak.
Ami még komplikálja/limitálja a dolgot, hogy csak angolul beszélek, és hosszabb távon azért illene az embernek elsajátítania a célország nyelvét is.
Ezen kívül mondjuk jó lenne Európában maradni, hogy a közelebbi család sem a világ másik felén legyen.
A maradás ellen viszont az szól, hogy egyre lentebb csúszik az egész ország, mind gazdaságilag, mind társadalmilag - ugyan egy viszonylag jó jövedelemmel ennek egy részét ki tudom zárni az életemből, de akkor is marad rengeteg zavaró dolog.
Illetve így hirtelen nem is tudom, hogy lenne érdemes csinálni, elkezdeni megpályázni kinti pozíciókat, és ha az egyik összejön, akkor próba jelleggel kimenni pár hónapra, addig itthon hagyni a gyereket és az anyját, majd vinni őket is? Vagy rögtön fejest ugrani az egészbe, és menni mindenkinek? Aki gyerek(ek)kel ment ki valahova, az hogy csinálta? Illetve akik kint vannak, azok tervezik, hogy bármikor hazaköltözzenek (számomra még ez a nagy kérdés, hogy csak egy pár éves időszakra menni, amíg talán itthon normalizálódik a helyzet, vagy esetleg örökre).
Új hozzászólás Aktív témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Battlefield 6
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- BestBuy ruhás topik
- Milyen alaplapot vegyek?
- E-roller topik
- Komplex intelligencia a Gemini 3.1 Pro fókuszában
- Milyen légtisztítót vegyek?
- Motorola Signature - mielőtt aláírnád...
- További aktív témák...
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 16GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 9400F 6 mag 6 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Amazfit GTR Mini okosóra
- 194 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i9-14900HX, RTX 5070 (ELKELT)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest