Hirdetés
- Két 16 GB-os GeForce gyártását szüntette meg az ASUS
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- A Micron szerint nem dobbantott a végfelhasználói piacról a Crucial eltűnésével
- Nem elég a RAM-ok, NAND-ok és VGA-k áremelkedése
- Milyen videókártyát?
- 3DMark 11 eredmények
- Az idei év nagy kérdése: bele lehet férni 8 GB VRAM-ba?
- OLED TV topic
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
adalbert1
veterán
válasz
concret_hp
üzenetére
Az elmúlt pár évben nekem is rengetegszer megfordult a fejemben, hogy menni kellene valamerre, viszont az engem is elriaszt, hogy az egészségügy és oktatás költségei (ideértve a bölcsődét/óvodát is) rengeteg országban nagyon magasak.
Ami még komplikálja/limitálja a dolgot, hogy csak angolul beszélek, és hosszabb távon azért illene az embernek elsajátítania a célország nyelvét is.
Ezen kívül mondjuk jó lenne Európában maradni, hogy a közelebbi család sem a világ másik felén legyen.
A maradás ellen viszont az szól, hogy egyre lentebb csúszik az egész ország, mind gazdaságilag, mind társadalmilag - ugyan egy viszonylag jó jövedelemmel ennek egy részét ki tudom zárni az életemből, de akkor is marad rengeteg zavaró dolog.
Illetve így hirtelen nem is tudom, hogy lenne érdemes csinálni, elkezdeni megpályázni kinti pozíciókat, és ha az egyik összejön, akkor próba jelleggel kimenni pár hónapra, addig itthon hagyni a gyereket és az anyját, majd vinni őket is? Vagy rögtön fejest ugrani az egészbe, és menni mindenkinek? Aki gyerek(ek)kel ment ki valahova, az hogy csinálta? Illetve akik kint vannak, azok tervezik, hogy bármikor hazaköltözzenek (számomra még ez a nagy kérdés, hogy csak egy pár éves időszakra menni, amíg talán itthon normalizálódik a helyzet, vagy esetleg örökre).
Új hozzászólás Aktív témák
- Gitáros topic
- Vírusirtó topic
- Autós topik
- iPhone topik
- Két 16 GB-os GeForce gyártását szüntette meg az ASUS
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Mikrotik routerek
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- A Micron szerint nem dobbantott a végfelhasználói piacról a Crucial eltűnésével
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 6600K / 16GB DDR4 / GTX 1660 6GB / 128SSD + 1TB HDD
- Dell Latitude 5450 14" FHD IPS Ultra 7 155U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Playstation 5 Slim lemezes 2027 szeptemberig garancia!
- ÚJ! BONTATLAN! SAMSUNG Q800F 5.1.2 csatornás, hangprojektor/soundbar.
- Thinkpad T14 Gen4 14" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Victorinox jellegű svájci bicska eladó
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Doxa férfi óra - 166.90.101.20 - D-Sport férfi karóra
- Új Asus TUF Gaming 15.6 FHD 144Hz Ryzen9 AI 8945H 16GB 512GB Nvidia RTX 4060 8GB 140W Win11 Garancia
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest