Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• parandroid

félisten

válasz emvy #64290 üzenetére

- A magyar rögvalóságban routerből a legolcsóbbat kell venni, jó esetben a szolgáltató hoz valamit, arra lesz kábellel kötve egy öreg asztali gép, miden más úgyis wifin megy.

- Ez igaz, pontosan ez a legnagyobb előnye.

- Tudom, hogy így van, nem is értem a dolgot. Nekem eddig 25 megabitem volt, jó esetben stabilan, de inkább nem, amiért 25 Eur-t fizettem. Költözés után most ugyanannyiért kaphattam volna 30 megabitet, 30-ért 50-et, 40-ért 100-at, vagy 60-ért 250-et. Ennél gyorsabb nincs is a kínálatban. Egyelőre a 100-ast kértem, amíg nincs a lakásban egy darab 4k kijelző sem, addig elég ez négyünknek. Persze jobban örülnék ~30 Eur-ért gigabitnek, és akkor letöltéseknél meglenne a stabil 2-300 kbps, de egyelőre ezzel együtt tudok élni. Főleg, hogy perpill minden wifin megy, még nincs semmi bekábelezve a lakásban. Még nem is tudom, hogy legyen, majd ezt alaposan át kell még gondolni.

Jó az a gigabit, pár éven belül kelleni is fog, de azért ne essünk túlzásokba, hogy jaj, nem lesz elég! Az az idő is eljöhet még, de addig még nagyon sok minden fog történni.

p

Új hozzászólás Aktív témák