Hirdetés
- OLED monitor topic
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- KODI (ex-XBMC) Android alapokon, Androidos media-boxok
- TCL LCD és LED TV-k
- Apple MacBook
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Szintet lépett "lopakodó" alaplap készül a Colorful műhelyében
- Világrekordot ünnepel az ASRock
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
- A magyar rögvalóságban routerből a legolcsóbbat kell venni, jó esetben a szolgáltató hoz valamit, arra lesz kábellel kötve egy öreg asztali gép, miden más úgyis wifin megy.
- Ez igaz, pontosan ez a legnagyobb előnye.
- Tudom, hogy így van, nem is értem a dolgot. Nekem eddig 25 megabitem volt, jó esetben stabilan, de inkább nem, amiért 25 Eur-t fizettem. Költözés után most ugyanannyiért kaphattam volna 30 megabitet, 30-ért 50-et, 40-ért 100-at, vagy 60-ért 250-et. Ennél gyorsabb nincs is a kínálatban. Egyelőre a 100-ast kértem, amíg nincs a lakásban egy darab 4k kijelző sem, addig elég ez négyünknek. Persze jobban örülnék ~30 Eur-ért gigabitnek, és akkor letöltéseknél meglenne a stabil 2-300 kbps, de egyelőre ezzel együtt tudok élni. Főleg, hogy perpill minden wifin megy, még nincs semmi bekábelezve a lakásban. Még nem is tudom, hogy legyen, majd ezt alaposan át kell még gondolni.
Jó az a gigabit, pár éven belül kelleni is fog, de azért ne essünk túlzásokba, hogy jaj, nem lesz elég! Az az idő is eljöhet még, de addig még nagyon sok minden fog történni.
p
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10
- OLED monitor topic
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Battlefield 6
- Kész rémálom lesz Linuxot használni jövőre az USA egyes államaiban
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Gumi és felni topik
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- iPhone topik
- Robotporszívók
- További aktív témák...
- LENOVO L13 Yoga 360 touch - 13,3" - i5 10210U, 8GB RAM, SSD, jó akku, - számla, 6 hó gar
- Shining3D EinScan Pro 2X 3D szkenner
- Apple iPhone 13 Pro 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R5 4500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- iPhone 17 Pro Max Mélykék - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest